- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Sen nasılsın canım gittin mi doktora çizgiler iyice pembeydi en son :)Anladım, yeniden katılmayı düşünmüyor musun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın canım gittin mi doktora çizgiler iyice pembeydi en son :)Anladım, yeniden katılmayı düşünmüyor musun :)
Her yörede farklılık gösterebilir:)İkisi aynı değil miydi,örneğin krep de denir akıtma da,ama aynıdır aslında:)
Hemşom hoşgeldin özledimKuymak tatlıdır,bizde yeni Doğum yapan annelere yedirilir sütü olsun diye
Oğlumda çok sever sık yaparım
Üzerine bol tereyağı eritilirHelva gibi yiyiyor olabilirler, ben hiç denemedim fakat düşündüm de, lezzetli olur be
Üşenmeyeceğim, kalkıp deneyeceğim şimdi. Zaten tatlı krizindeyim :)
Yok normal un ile yaparız:)tontriko bacım, tarifine baktım şimdi tatlı olan kuymağın, mısır unu ile yapılmıyor. İçinde çeçil de yok.
@Efser tarifi yanlış mı buldum acaba, kendi uyguladığın tarifi verir misin?
Şu sıra hiç DüşünmedimAnladım, yeniden katılmayı düşünmüyor musun :)
Ama internette “tatlı kuymak” diye geçiyor, söylediğiniz tarif.Yok normal un ile yaparız:)
Hemşom bize bizim yöreden bir yemek yapabilirsinŞu sıra hiç Düşünmedim
Demek bizim yörede kendileri uydurmuş:)Doğum yapan kadına mutlaka yapılır ve onun yaralarını iyileştirdiğine inanılır.Sevmese bile yapıldıysa o tabak bitecekAma internette “tatlı kuymak” diye geçiyor, söylediğiniz tarif.
Direk “kuymak” yazınca, bizim bildiğimiz mısır unlu olan çıkıyor Nevoşum
Afiyet olsun:)Künefe gibi canım, çok güzel oldu
Şu sıra kazalar atlatıyorum sonu hayır olsun diyeyim üzerime porcöz sıçradı yüzümü kurtarayım derken boynumun altı ile göğüsümde asit yanıkları oldu iyileşmesi zaman aldı sabahta bir bardak çayı bacağıma döktüm ucuz atlattımHemşom hoşgeldin özledim
Çok geçmiş olsun canım Allah'a emanet olNazara gelmişsindirŞu sıra kazalar atlatıyorum sonu hayır olsun diyeyim üzerime porcöz sıçradı yüzümü kurtarayım derken boynumun altı ile göğüsümde asit yanıkları oldu iyileşmesi zaman aldı sabahta bir bardak çayı bacağıma döktüm ucuz atlattım
Hep Safer ayının belaları bunlarŞu sıra kazalar atlatıyorum sonu hayır olsun diyeyim üzerime porcöz sıçradı yüzümü kurtarayım derken boynumun altı ile göğüsümde asit yanıkları oldu iyileşmesi zaman aldı sabahta bir bardak çayı bacağıma döktüm ucuz atlattım
Bizim yöre uğaraştırıyor bizim atalarımız bize fazla bu konuda yüklenmişHemşom bize bizim yöreden bir yemek yapabilirsin
Daha bitmedi, 6 günü varNeyse ki Ekim bitti gecmis olsun Efser
Aynen hemşom bizim yemekler hep zor:)Bizim yöre uğaraştırıyor bizim atalarımız bize fazla bu konuda yüklenmiş
Bitse kurtulsakDaha bitmedi, 6 günü var
Hep Safer ayının belaları bunlar
Geçmişler olsun
Teşekkür ederim kızlarNeyse ki Ekim bitti gecmis olsun Efser
Ayy bunu demeyeydin iyiydi bacimm. Ben ekim ayi boyunca diye anladimdi onu...Daha bitmedi, 6 günü var