Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Helva gibi yiyiyor olabilirler, ben hiç denemedim fakat düşündüm de, lezzetli olur be Üşenmeyeceğim, kalkıp deneyeceğim şimdi. Zaten tatlı krizindeyim :)
Demek bizim yörede kendileri uydurmuş:)Doğum yapan kadına mutlaka yapılır ve onun yaralarını iyileştirdiğine inanılır.Sevmese bile yapıldıysa o tabak bitecek
Şu sıra kazalar atlatıyorum sonu hayır olsun diyeyim üzerime porcöz sıçradı yüzümü kurtarayım derken boynumun altı ile göğüsümde asit yanıkları oldu iyileşmesi zaman aldı sabahta bir bardak çayı bacağıma döktüm ucuz atlattım
Şu sıra kazalar atlatıyorum sonu hayır olsun diyeyim üzerime porcöz sıçradı yüzümü kurtarayım derken boynumun altı ile göğüsümde asit yanıkları oldu iyileşmesi zaman aldı sabahta bir bardak çayı bacağıma döktüm ucuz atlattım