- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Hahahhaaa afiyet olsun,Eki Görüntüle 2202610
Çok değişikmiş, bende kendi bildiğim mıhlamaya tuz yerine şeker kattım
Değişik bir lezzet oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahhaaa afiyet olsun,Eki Görüntüle 2202610
Değişik bir lezzet oldu
Herkeste cok yapiyi:))Aynen ya bende gicik oluyorum o smile. Bazen bende de istemsiz oluyor
Sağolasın kuzumHahahhaaa afiyet olsun,
Yapta bi foto koy tadi nasilmis:)Helva gibi yiyiyor olabilirler, ben hiç denemedim fakat düşündüm de, lezzetli olur be
Üşenmeyeceğim, kalkıp deneyeceğim şimdi. Zaten tatlı krizindeyim :)
Inşallah duymustur bu sefer. Doktorun hazırlıklı ol demesi olmamış sankiBende merak ettim, fakat boşuna huzursuz etti doktoru. Bana öyle geldi.
Normal mısır unu, çeçil peyniri ve tereyağının yanında şeker de koydumYapta bi foto koy tadi nasilmis:)
Hamile demicem haaaa:))
Uyumsuz geldi bana dusuncesi:)Normal mısır unu, çeçil peyniri ve tereyağının yanında şeker de koydum
Tatlı-tuzlu bir arada, değişik bir tat oldu.
Naparsın tontikimHamile demicem haaaa:))
Künefe gibi canım, çok güzel olduUyumsuz geldi bana dusuncesi:)
Ellerinize sağlık
Sen yarışmalara niye katılmıyorsun
Karadeniz’de Mısır unu helvası yedim. Onun rengi benzettim tadında biraz tuzluluk olabilir sanırımEki Görüntüle 2202610
Değişik bir lezzet oldu
Canım bende oğlumun kalp atışını 7+ lardan duymuştum 8 hafta içinde yani stres yapma Allah’ın izniyle onu da duyacaksın inşallah bundan sonra da testler filan olacak 2li ayrıntılı derken nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile çok takma herşeyi kafana sakin huzurlu mutlu bi hamilelik geçir ki bebeğinde sakin huzurlu bi bebek olsun inşallah ilk çocukta ne kadar sakin olmaya çalışsak ta bi yere kadar Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinSağol nevoşum . Bugun doktorda kalp atışını duyamadık
Eşimde gün boyu aradı sesim iyi gelmedi heralde aslında okdr belli etmemeye çalışıyorum ama
19,40 a başka doktora randevu almış . diğer doktor senın moralını bozdu en azından güzel bişey söylerler dedi .
Umarım bu doktor olumsuz konuşmadan 6+5 te kalp atışının duyulamacagını söyler
Zamanında çok katıldım vardır kayıtlarımSen yarışmalara niye katılmıyorsun
Ellerine sağlık, güzel görünüyor
Evet canım, peynir içerikli olunca hafif tuzlu bir şeker tadı geliyor.Karadeniz’de Mısır unu helvası yedim. Onun rengi benzettim tadında biraz tuzluluk olabilir sanırım
Anladım, yeniden katılmayı düşünmüyor musun :)Zamanında çok katıldım vardır kayıtlarım