- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Kazen emmi alzeimer mi oldun dedimSiteye giremiyom ben bsnlaninca:)) ne dedinde seni banliycaklarmis:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazen emmi alzeimer mi oldun dedimSiteye giremiyom ben bsnlaninca:)) ne dedinde seni banliycaklarmis:)
Ay ondan niye banlasin ayol:)) azicik espiri anlar ellaam:))Kazen emmi alzeimer mi oldun dedim
Seni niye attılar mapisa AhahahhaAnam nevos 1. Mi olmus:))
Sağol canımOlsun o kadar nevosum.. hak ettin bence yaa.. guzelbi kategoriydi bence:))
Konu disi konustum.. oww millet ne muhabbetler ediyo:)) alistim artik:)Seni niye attılar mapisa Ahahahha
Geyik yaptın yani bdv deAy ondan niye banlasin ayol:)) azicik espiri anlar ellaam:))
Ya beni konu disindan 5 gun banladilar:))
Yok ya geyik degil.. ama biri yazinca bende cevsp yazdim:)) beni konu disina surukleyen ban almadi ben aldim Ama:))Geyik yaptın yani bdv de
Her zamanki gibi, kim vurduya gittinYok ya geyik degil.. ama biri yazinca bende cevsp yazdim:)) beni konu disina surukleyen ban almadi ben aldim Ama:))
Beni seviyo muneyle kazen ya, suphem yok:)) o yuzden kendiler sıkca hatirlatiyolar:))Her zamanki gibi, kim vurduya gittin
Evet, yapıştım telefonaYüreğin hop hop mu etti
Hosbulduk canim:) aynen neyseki oyumu verip gitmisim:))
Hosbulduk canim:) aynen neyseki oyumu verip gitmisim:))
Insallah:)) senin esindi dimi dolma kazanir diyen?
Evet...
Erken yap tarifi kategori belli olunca...
Doktor kafasi biyle bisey demekki:))Evet...
Oylari siler süpürur dedi
Dediği gibi oldu
Doktor kafasi biyle bisey demekki:))