Evet canım ikiz kızlarım birde oğlum var:)Kızlar 14 oğlum 8.5 yaşında:)Nevo sende 3 cocuk muydu?
Kızlar sizi de es geçmek istemedim ,farklı bir niyetim yoktu yoksa
Yok olmaz sürpriz bozulurAccuk yazsan ya 6 senelik hukukumuz var
Hay masallah:))kizlari biliyodum da oglani unutmusum:)))Evet canım ikiz kızlarım birde oğlum var:)Kızlar 14 oğlum 8.5 yaşında:)
Burasıda öyle sayılır canım:)Yani güneş doğdu ama daha karanlık :)ist da daha güneş doğmadı saat olarak doğsa bile ben göremiyorum 1.5 saattir yol gidiyorum kışın çok kötü bir şey bu güneşi görememek
söylesen olmaz mı :)Allah kolaylık versin:)
Evet belli canım:)Kazen ne zaman konuyu açarsa o zaman başlarız:)
Kk ya oğlum sayesinde üye oldum:)Üye olduğumda doğuma 8-10 gün kalmıştı:)Hay masallah:))kizlari biliyodum da oglani unutmusum:)))
eve gidince de batmış oluyor sanki hep gecede yaşıyorumBurasıda öyle sayılır canım:)Yani güneş doğdu ama daha karanlık :)
Yok canım kuralımız böyle:)söylesen olmaz mı :)
Allah kolaylık versin canım :)Hayat böyle gelip gidiyor ne yapacaksıneve gidince de batmış oluyor sanki hep gecede yaşıyorum
yoğunum ama katılmaya çalışırım muhakak yapabileceğim bir şey bulurum yöresel de tek bildiğim Kastamonu etli ekmek onu da gözüm almadı tek başıma :)Yok canım kuralımız böyle:)
Sen yoğun musun tekrar girmeyecek misin?
amin canım hepimize malesef öyle oluyorAllah kolaylık versin canım :)Hayat böyle gelip gidiyor ne yapacaksın
Bunda uygun bir şeyler mutlaka bulursun:)yoğunum ama katılmaya çalışırım muhakak yapabileceğim bir şey bulurum yöresel de tek bildiğim Kastamonu etli ekmek onu da gözüm almadı tek başıma :)
katılırım o vakit bende inşallahBunda uygun bir şeyler mutlaka bulursun:)
İnşaallah canımkatılırım o vakit bende inşallah
Açıklansın artık :)) bu arada hayırlı olsunYok ama kolay olacak:)
GunaydinGünaydın