Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Ay oy kullanacaktım kaçırdım Nevreste ye verecektim patlıcan dolması çok severim ama zaten o kazanmış herkesin ellerine sağlık tebrik ederim
Çok teşekkür ederim canım:KK200::KK15:

Sizin orda havalar nasil Nevo
Bizim burasi ucuyor ruzgardan:olamaz:
Yağmur yağıyor ve soğuk canım:)Bizim burada çok fena sis oluyor.Bugün yoktu .Ama bir haftadır falan özellikle sabah çok yoğun.Hem hava karanlık oluyor hem de sis olunca zorla gidiyorum.Bir yere çarpacağım diye korkuyorum:)

bende bugün son sanıyordum kısmet artık :)) olsun yarışmak çok güzel bu ay katılamadım
Bu ay katılacak mısın canım:KK200:Kategorimiz pratik,kolay bir kategori olacak:)

Yağmur yağıyor ve soğuk canım:)Bizim burada çok fena sis oluyor.Bugün yoktu .Ama bir haftadır falan özellikle sabah çok yoğun.Hem hava karanlık oluyor hem de sis olunca zorla gidiyorum.Bir yere çarpacağım diye korkuyorum:)
Nereye gidiyon sabah sabah:KK53:

rica ederim keşke kullanabilseydim önceki gün bende aynı menüyü yapmıştım patlıcan hele ki kuru patlıcan ekşili ekşili hmmm ağzım sulandı yine ellerine sağlık canım tekrardan
Sağol canım seninde ellerine sağlık:KK200::KK19:

inşallah katılırım canım hayatım hep bi aksiyon geçtiği için bu ay hiç bakamadım buralara belli mi kategori
Allah kolaylık versin:)
Evet belli canım:)Kazen ne zaman konuyu açarsa o zaman başlarız:)

Back