- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Dogdun yer degil doydugun yerdir Vatan diye bi laf vardir nevoYok canım Antepli değilim,Antep'te yaşıyorum:)
Ama hemşeri sayılırız,Malatya'lıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogdun yer degil doydugun yerdir Vatan diye bi laf vardir nevoYok canım Antepli değilim,Antep'te yaşıyorum:)
Ama hemşeri sayılırız,Malatya'lıyım
Cidden öyle canım:)9.5 yıldır buradayım.Artık buranın kültürünü sahipleniyoruzDogdun yer degil doydugun yerdir Vatan diye bi laf vardir nevo
Çok teşekkür ederim canımAy oy kullanacaktım kaçırdım Nevreste ye verecektim patlıcan dolması çok severim ama zaten o kazanmış herkesin ellerine sağlık tebrik ederim
İyi ki kacirmishsin bi oy daha kaldiramazdi bu bunyeAy oy kullanacaktım kaçırdım Nevreste ye verecektim patlıcan dolması çok severim ama zaten o kazanmış herkesin ellerine sağlık tebrik ederim
bende bugün son sanıyordum kısmet artık :)) olsun yarışmak çok güzel bu ay katılamadımİyi ki kacirmishsin bi oy daha kaldiramazdi bu bunye
Yağmur yağıyor ve soğuk canım:)Bizim burada çok fena sis oluyor.Bugün yoktu .Ama bir haftadır falan özellikle sabah çok yoğun.Hem hava karanlık oluyor hem de sis olunca zorla gidiyorum.Bir yere çarpacağım diye korkuyorum:)Sizin orda havalar nasil Nevo
Bizim burasi ucuyor ruzgardan
Bu dahakine artik canimbende bugün son sanıyordum kısmet artık :)) olsun yarışmak çok güzel bu ay katılamadım
rica ederim keşke kullanabilseydim önceki gün bende aynı menüyü yapmıştım patlıcan hele ki kuru patlıcan ekşili ekşili hmmm ağzım sulandı yine ellerine sağlık canım tekrardanÇok teşekkür ederim canım
Bu ay katılacak mısın canımKategorimiz pratik,kolay bir kategori olacak:)bende bugün son sanıyordum kısmet artık :)) olsun yarışmak çok güzel bu ay katılamadım
Nereye gidiyon sabah sabahYağmur yağıyor ve soğuk canım:)Bizim burada çok fena sis oluyor.Bugün yoktu .Ama bir haftadır falan özellikle sabah çok yoğun.Hem hava karanlık oluyor hem de sis olunca zorla gidiyorum.Bir yere çarpacağım diye korkuyorum:)
Sağol canım seninde ellerine sağlıkrica ederim keşke kullanabilseydim önceki gün bende aynı menüyü yapmıştım patlıcan hele ki kuru patlıcan ekşili ekşili hmmm ağzım sulandı yine ellerine sağlık canım tekrardan
Benim dedigim pratik tarifler mi yooosamBu ay katılacak mısın canımKategorimiz pratik,kolay bir kategori olacak:)
Oğlumu okula bırakıyorum:)Nereye gidiyon sabah sabah
Yok ama kolay olacak:)Benim dedigim pratik tarifler mi yooosam
inşallah katılırım canım hayatım hep bi aksiyon geçtiği için bu ay hiç bakamadım buralara belli mi kategoriBu ay katılacak mısın canımKategorimiz pratik,kolay bir kategori olacak:)
Nevo sende 3 cocuk muydu?Oğlumu okula bırakıyorum:)
Allah kolaylık versin:)inşallah katılırım canım hayatım hep bi aksiyon geçtiği için bu ay hiç bakamadım buralara belli mi kategori
Accuk yazsan ya 6 senelik hukukumuz varYok ama kolay olacak:)