- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
önce kese sonra yolk sac yani bebeğin eşi sonra bebek güçlenip kalp atışı duyulana kadar sadece bebekkızlar aklıma takılan bişey var. kese önce oluşuyor onu biliyoruz, kalp atışı ve bebek aynı anda mı oluşuyor, bebeği görüp daha sonra kalp atışını görebiliyor muyuz? yoksa bebeği görünce ille kalp atışının olması mı beklenir..? bu da kişiden kişiye değişir mi?
bi özele bakarmısıniHer gun 1 -2 damla gelıyo .
Söyledım doktoruma progeston verdı . Her ihtimale karşı kullanalım dedı . Bişey yıyemıyorum kı ondanda kendımı suçlıuyorum azcık . Herseydne tıksınıyorum . Meyve yıyorum sadece
Arapça blmıyorum ama Türkçe mealli yasin okumaya çalışıyorum
Vajinal bakalım demedı . Deseydı kesın baktırırdım
Evet yanıp sönen ışık gibi
Benimkiler bayilirdi oglanlar yani.. kizi daha hic kurutmadim saci kisa zaten.. odul verebilirsin belki boylece yaparkızın da saçlarını kurutamıyoruz valla, say bari dedim 2 tane 60a kadar oo çok o 2 dk diyor :)
hasta olunca görürüm seni diyorum..
ya bunun alıştırmayla da ilgisi var mı?
Bide yikayip disari cikmican o cok farkediyo.. yatmadan oncede yapmican.. islak sacla kafa usuyoben de ilk defa korktummmm
yolk sac denilen başka bişiy o sonradan kayboluyormuş bebeğin eşi dediğin şey plasenta o ayrı bir şey .. ama anladığım bebekten sonra o kalp atışı görülebiliyor.. aynı anda görülme sonraki haftalarda gittiğinde olur.. hayırlısı ya.. bazen bilmemek iyi diyorum ya :))önce kese sonra yolk sac yani bebeğin eşi sonra bebek güçlenip kalp atışı duyulana kadar sadece bebek
yok ya ne ödülü yaşı olmuş 9,5 artık bilmesi gerekmez mi... bırakıyım diyom sonra hasta olursa diye az da olsa kurutuyorum..Benimkiler bayilirdi oglanlar yani.. kizi daha hic kurutmadim saci kisa zaten.. odul verebilirsin belki boylece yapar
Demekki erken gitmişsiniz, birkaç gün daha beklemek lazım kuzumKalp atışını gördük ama duyamadık
Normalde 8. haftanın içinde kalp sesi daha rahat alınıyor canım. Eğer vajinal usg yapılsa idi, kalp sesi de alınırdı.Aaa niye duyamadıniz, başka hastaneye gitseydiniz
Öyledir demiDemekki erken gitmişsiniz, birkaç gün daha beklemek lazım kuzum
Öyle tabiki, yoksa kalp atışları görmezdin.Öyledir demi
Normalde 8. haftanın içinde kalp sesi daha rahat alınıyor canım. Eğer vajinal usg yapılsa idi, kalp sesi de alınırdı.
Aman araştırma canım bilme gerek Yok İnan bilmeden daha güzel geçiyor bence şans işi biraz kontrole gittiğinde tam güçlenmiş olabilir kalp atışları ama 9. Haftada bile duyan var kalp atışınıyolk sac denilen başka bişiy o sonradan kayboluyormuş bebeğin eşi dediğin şey plasenta o ayrı bir şey .. ama anladığım bebekten sonra o kalp atışı görülebiliyor.. aynı anda görülme sonraki haftalarda gittiğinde olur.. hayırlısı ya.. bazen bilmemek iyi diyorum ya :))
Öyledir demi
iyi meyve de iyi.. sen üzülme sıkma canını yeter senden besleniyor bulamazsa vitaminlerini alır gene büyür merak etmeiHer gun 1 -2 damla gelıyo .
Söyledım doktoruma progeston verdı . Her ihtimale karşı kullanalım dedı . Bişey yıyemıyorum kı ondanda kendımı suçlıuyorum azcık . Herseydne tıksınıyorum . Meyve yıyorum sadece
Sağol canım, normalde yapmaz, şimdi mecburiyetten yapıyor
öyle bırakmak lazım akışa hayırlısı bakalım..Aman araştırma canım bilme gerek Yok İnan bilmeden daha güzel geçiyor bence şans işi biraz kontrole gittiğinde tam güçlenmiş olabilir kalp atışları ama 9. Haftada bile duyan var kalp atışını
Çok ilginç birşey okudum asidin Salih diye bir kitapta tiksinen birşey yiyemeyen yemesin diyor iştahı açılana kadar açlık yapsın sadece su içsin akşamları diyor hiç duymamıştım daha önceiyi meyve de iyi.. sen üzülme sıkma canını yeter senden besleniyor bulamazsa vitaminlerini alır gene büyür merak etme
Aynen öyleEli mahkûm diyorsun
Tadını çıkar
Herşeyin en iyisini hak ediyorsun
öyle tabi canım zorlamanın manası yok.. vücut seni uyarıyor her şekilde bence.. bak adam da yazmış:)Çok ilginç birşey okudum asidin Salih diye bir kitapta tiksinen birşey yiyemeyen yemesin diyor iştahı açılana kadar açlık yapsın sadece su içsin akşamları diyor hiç duymamıştım daha önce
Adam değil kadınöyle tabi canım zorlamanın manası yok.. vücut seni uyarıyor her şekilde bence.. bak adam da yazmış:)
Makinayi pembeye boyasan:))yok ya ne ödülü yaşı olmuş 9,5 artık bilmesi gerekmez mi... bırakıyım diyom sonra hasta olursa diye az da olsa kurutuyorum..