Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Canım kadın çok ugrastı hatta ilk muayenede idrarım yoktu . Git su iç bekle yarım saat dedi . Su içtim geldim . Bu sefer kalp atışı göründü . Ama sesi duyabılcegım güçlükte değil dedi . Bakalım tekrar gitcez 5-6 gun sonra
ama daha küçük annesi strese girip üzme onu da kendini de.. sen içini ferah tut.. sağlıklı ise tutunacak gümbür gümbür atacak kalbi.. sen beslenmene dikkat et.. fazla ağır iş yapma.. lekeler ne durumda?
Canım kadın çok ugrastı hatta ilk muayenede idrarım yoktu . Git su iç bekle yarım saat dedi . Su içtim geldim . Bu sefer kalp atışı göründü . Ama sesi duyabılcegım güçlükte değil dedi . Bakalım tekrar gitcez 5-6 gun sonra
kızlar aklıma takılan bişey var. kese önce oluşuyor onu biliyoruz, kalp atışı ve bebek aynı anda mı oluşuyor, bebeği görüp daha sonra kalp atışını görebiliyor muyuz? yoksa bebeği görünce ille kalp atışının olması mı beklenir..? bu da kişiden kişiye değişir mi?
ama daha küçük annesi strese girip üzme onu da kendini de.. sen içini ferah tut.. sağlıklı ise tutunacak gümbür gümbür atacak kalbi.. sen beslenmene dikkat et.. fazla ağır iş yapma.. lekeler ne durumda?