- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Kalp atışını gördük ama duyamadıkH E nasıl oldun canım ? Doktora gittin mi ? Güzel haberlerle gel inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışını gördük ama duyamadıkH E nasıl oldun canım ? Doktora gittin mi ? Güzel haberlerle gel inşallah
maşallah maşallah canım, oglanları 3lüyorsun, sağlıkla kucağına al. Hayırlı evlat olsunlar
benim bile şuanda perde yıkayasım geldi
Geldim canımda azcık üzüldüm sanırım girmedım buraya .H E kuzum dönmedin mi daha? hayırlı haberini bekliyorum..
Aaa niye duyamadıniz, başka hastaneye gitseydinizKalp atışını gördük ama duyamadık
üzülme bak ben üstüne basa basa 'görürsün' dedim.. inşallah duyma sırası başka zamana hadi gözün aydın olsun daha neyine üzülüyorsunnGeldim canımda azcık üzüldüm sanırım girmedım buraya .
Kalp atışını gördük ama duyamadık .
Zaten yapmam kız. Dün akşam yemekleri yaptı da öyle gitti ise. Biber dolması yapmıştı. Tencereyi çıkarıp ocağın üstüne koymuş:) akşam pişircemPercereleri silsin eşin...
Yıkamaya at hepsini...
Sonra eşin assın perdeleri...
Senlik birşey yok
Sen dikat et kendine
Gerci bende ilk gittiğim zaman devlete gitmiştim. Kalp atışı görmüştüm. Özelde kalp atışını duymuştum, korkulacak bir durum yok yani :)Geldim canımda azcık üzüldüm sanırım girmedım buraya .
canım hiç üzülme lütfen daha çok erken hem görmüşsünüz vajinal mi baktı karından mıGeldim canımda azcık üzüldüm sanırım girmedım buraya .
Canım kadın çok ugrastı hatta ilk muayenede idrarım yoktu . Git su iç bekle yarım saat dedi .Aaa niye duyamadıniz, başka hastaneye gitseydiniz
Dua edin miniğimin kalp atışı hzlansınüzülme bak ben üstüne basa basa 'görürsün' dedim.. inşallah duyma sırası başka zamana hadi gözün aydın olsun daha neyine üzülüyorsunn
maşallah senin eşin de pek becerikli.. sen mi öğrettin biliyor muydu?Zaten yapmam kız. Dün akşam yemekleri yaptı da öyle gitti ise. Biber dolması yapmıştı. Tencereyi çıkarıp ocağın üstüne koymuş:) akşam pişircem
hay maşallah enişteye benimki ancak menemen yumurtaZaten yapmam kız. Dün akşam yemekleri yaptı da öyle gitti ise. Biber dolması yapmıştı. Tencereyi çıkarıp ocağın üstüne koymuş:) akşam pişircem
Karından baktıcanım hiç üzülme lütfen daha çok erken hem görmüşsünüz vajinal mi baktı karından mı
Zaten yapmam kız. Dün akşam yemekleri yaptı da öyle gitti ise. Biber dolması yapmıştı. Tencereyi çıkarıp ocağın üstüne koymuş:) akşam pişircem
ama daha küçük annesi strese girip üzme onu da kendini de.. sen içini ferah tut.. sağlıklı ise tutunacak gümbür gümbür atacak kalbi.. sen beslenmene dikkat et.. fazla ağır iş yapma.. lekeler ne durumda?Dua edin miniğimin kalp atışı hzlansın
vajinal baksa duyardı büyük ihtimal bak napıyoruz biliyomusun bolca dua ediyoruz hep beraber kuran biliyormusun bi de özelden bişey yazıcam sanaKarından baktı
Duyarsınız korma. Bende ilk öyle görmüştüm. Yanıp sönen ışık gibi dimi :) sesini de duyarsınız merak etme :)Canım kadın çok ugrastı hatta ilk muayenede idrarım yoktu . Git su iç bekle yarım saat dedi .
Su içtim geldim . Bu sefer kalp atışı göründü . Ama sesi duyabılcegım güçlükte değil dedi .
Bakalım tekrar gitcez 5-6 gun sonra
Dua edin miniğimin kalp atışı hzlansın
Biraz becerisi var. Gıda da çalışmış okurken. Ben tarif ediyorum yapıyormaşallah senin eşin de pek becerikli.. sen mi öğrettin biliyor muydu?
Sağol canımhay maşallah enişteye benimki ancak menemen yumurta
Sağol canım, normalde yapmaz, şimdi mecburiyetten yapıyorMaşallah
Benim eşimden aşağı kalır yanı yok
Ellerine sağlık eniştenin
Afiyetle yiyin
iHer gun 1 -2 damla gelıyo .ama daha küçük annesi strese girip üzme onu da kendini de.. sen içini ferah tut.. sağlıklı ise tutunacak gümbür gümbür atacak kalbi.. sen beslenmene dikkat et.. fazla ağır iş yapma.. lekeler ne durumda?
Arapça blmıyorum ama Türkçe mealli yasin okumaya çalışıyorumvajinal baksa duyardı büyük ihtimal bak napıyoruz biliyomusun bolca dua ediyoruz hep beraber kuran biliyormusun bi de özelden bişey yazıcam sana
Evet yanıp sönen ışık gibiDuyarsınız korma. Bende ilk öyle görmüştüm. Yanıp sönen ışık gibi dimi :) sesini de duyarsınız merak etme :)