- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ondan yasak dedim ya. Artık hiç umrumda değiller. Allah beni onlara muhtaç etmesin yeter.Konu siyasete donmesin canım boşver kimin terörist olduğu belli olmaz bosverelim benim her taraftan arkadaşım var her yörenin iyisi de var kötüsü de elbette :/
AzucukAhahaha benimki yok çok belli ettim demi
Benim ucuzler var 2 bucuk yaslarinda bi de ilk okul 3e giden kizim var4 cocukCanim senin ucuzler mi var dorduzler miydi
Amin ins :)İşte ondan yasak dedim ya. Artık hiç umrumda değiller. Allah beni onlara muhtaç etmesin yeter.
Tedavi sonucu mu ucuz doğal yollardan miAzucuk
Benim ucuzler var 2 bucuk yaslarinda bi de ilk okul 3e giden kizim var4 cocuk
Allah yardımcınız olsun canımAzucuk
Onun icin hava hos alii oylariNevreste ne Zaman kapanacak oylama
Ay masallah oyle aklima geldi bi kac kez gormustum, ucuzlerden bahsettigini sanki ondan sordum. MasallahhAzucuk
Demi amaOnun icin hava hos alii oylari
1 aylik klomen tedavisiyle canim5 tane yumurtam vardi doktor catlatma ignesine gerek yok dedi iyi ki demis herhalde 5iz olurduTedavi sonucu mu ucuz doğal yollardan mi
Sagolasin hepimizin insallahAllah yardımcınız olsun canım
Ay masallah oyle aklima geldi bi kac kez gormustum, ucuzlerden bahsettigini sanki ondan sordum. Masallahh
12'den sonraNevreste ne Zaman kapanacak oylama
Ben az buçuk abkamdan biliyorum mesela o 3 kere tedavi oldu 3 ünde de 2 ser tane kondu tutmadı sen mi istedin 3 tane olsun :)1 aylik klomen tedavisiyle canim5 tane yumurtam vardi doktor catlatma ignesine gerek yok dedi iyi ki demis herhalde 5iz olurdu
Sagolasin hepimizin insallah
Kaç yaşındaoar şuan benim 3 farklı yaşta var çarşıda pazarda esimsiz çıkmıyorum en büyüğü laf söz anlıyor ortanci çok hareketli en küçüğü bilmiyor daha bişey zor oluyor
Tamam abla nöbetteyim12'den sonra
Maşallah Allah bağışlasın zor olıyordur.Azucuk
Yok klomen tedavisi oyle bi sey degilBen az buçuk abkamdan biliyorum mesela o 3 kere tedavi oldu 3 ünde de 2 ser tane kondu tutmadı sen mi istedin 3 tane olsun :)
Disariya cikmak iskence zatenKaç yaşındaoar şuan benim 3 farklı yaşta var çarşıda pazarda esimsiz çıkmıyorum en büyüğü laf söz anlıyor ortanci çok hareketli en küçüğü bilmiyor daha bişey zor oluyor
Eğer kucuklerse dışarı çıkmak bı hayli zor oluyor
Hem de nasil tam gun krese gitmelerine ragmen aksamlari bbile yetiyolar sagolsunlarMaşallah Allah bağışlasın zor olıyordur.
Allah bağışlasın bı anda buyuyecejler ne güzel :))Yok klomen tedavisi oyle bi sey degil
Klomen yumurta buyutmeye yardimci olan ilac
5gun kullandim sonra bi gittim 5 yumurtan var ama riskli olur diye catlama ignesi yapmayalim dedi doktor.yani 5de catlarsa 5iz olur diye:))ama 3 kendiliginden catladi ucuz oldu:))normalde bi tane yeterdi bana:)))))
Disariya cikmak iskence zaten
Bi de kresden eve gelince 5kata kucagimizda cikariyoruz asansor yok2si esimde 1i bende kolumuz kopuyor
Hem de nasil tam gun krese gitmelerine ragmen aksamlari bbile yetiyolar sagolsunlar
Sagolasintek tesellim o zaten canimAllah bağışlasın bı anda buyuyecejler ne güzel :))
Rabbim acılarını göstermesin kreş e gidiyorlarsa iyi iyi yine