- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Balım yanlış anlamazsan şey diyeceğim yazı rengin gri ya sanki banlanmışsın öyle yazıyormuşsun gibi duruyor :)Yazık değil mi?
Üşenmemişler, sunumunda o dağlar tepeler arasında, hamsi kuşini bulmuşlar.
Sonra oylamada hamsi kuşini bulup oy vermişler.
Ya, neden bize teşekkür edilmedi diye topiği basarlarsa, ya küfürler ederlerse
Ayıp olur, sen kötü duruma düşersin
Abbooowww
dilin mi sürçtü
ya duurr teyzenin kızı mı yazdıDilim sürçtü yoksa asla öyle demem
Kulağına diyiverem
Ara renkler çıkmıyor bende ya, bir türlü renk beğenemedim. Ve nickname görmesem de, hepinizi yazı renginden tanıyorum.Balım yanlış anlamazsan şey diyeceğim yazı rengin gri ya sanki banlanmışsın öyle yazıyormuşsun gibi duruyor :)
Daha belirgin bişey olsa hoş olur sankim
Benim görümcem benden 2 yaş büyük torun sahibi,Anadolu da da çok ,normal geldi bana,hakaret gelmedi,hem zaten bu aralar 40 yaşına yaklaştım diye depresyondayım ,ühü ühü ühüüüDilim sürçtü yoksa asla öyle demem
diyiver hele kimseler duymasınKulağına diyiverem
Yok gri yazmıyorlarda banlı profiller gri oluyor ya ondan dedim :)Ara renkler çıkmıyor bende ya, bir türlü renk beğenemedim. Ve nickname görmesem de, hepinizi yazı renginden tanıyorum.
Şimdi değişsem beni nasıl tanıyacaksınız?
Banlananların yazı rengi gri mi oluyormuş
Canan okuyordur daha civcivli şeyler yazalımdiyiver hele kimseler duymasın
Kırmızı, bayrağınla bütünlük sağlarYazı rengi demişken yazı rengimle oynayayım biraz ,yakışanı söyleyin
Seni mi kıracağımKırmızı, bayrağınla bütünlük sağlar
sana mor yakıştı canım :))Yazı rengi demişken yazı rengimle oynayayım biraz ,yakışanı söyleyin
Ne demek istiyorsun ,sonuncu oldum diye morardın mı demek istiyorsun ?sana mor yakıştı canım :))
Ben tuttum bunuKızlar şey düşündüm etiketlesem mi acaba,en az 10 kere katılan üyeye aşçı resmi gibi veya başka bir resim konsa profiline emeğine karşılık nasıl olur,sonra beni kovalamasın bana kızarsa arkidişler dedi derim
Yakıştı vallaSeni mi kıracağım