Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz açtık artık. Olacaksa oluyor. Bide bunyen hemen hasta olmaya meyilli ise böyle olması normal. Benim de oğlan grip. Daha duzelmediYa daha kalorifer yanmıyor bizim giyindim ama haklısın biraz dikkat etmiyorum ben kendime
Kolay gelsin bacım. Ben yapmıştım ama camlar yine batmış, artık eşim siler :)Pencerelerimi sildim
Perdeler yıkamada
Ohhh mis
kolay gelsin canım bize de gelseneeePencerelerimi sildim
Perdeler yıkamada
Ohhh mis
Kolay gelsin bacım. Ben yapmıştım ama camlar yine batmış, artık eşim siler :)
kolay gelsin canım bize de gelseneee
parası neyse veririzz canımGündelikçi miyim kız ben
Herkes kendi evini temizlesin
Sağol canım
Ohh mis gibi kokar şimdi evin ici. Ben çok seviyorum yeni yikanan perdeleri cama asinca verdiği kokuyuSağol canımcım
Silsin eline mi yapışır
Hayat müşterek...
Mola verdim...
Öğle yemeği yapacağım birazdan...
Eşim öğle yemeğine gelince perdeleride astı mı tamamdir bu iş
İki oğlum daha olacak inşallahcinsiyetleri belli mi Miniklerin
Ohh mis gibi kokar şimdi evin ici. Ben çok seviyorum yeni yikanan perdeleri cama asinca verdiği kokuyu
parası neyse veririzz canım
neyse napak başımızın çaresine bakak
zevkine miiiParayla çalışmıyorum
Dikkat et kendine kanki.. sac islakligindan cok korkarim ben : (Offf benimde çok işim var ama hastayım yatıyorum cano yaaaa dün duş aldım saçlarım ıslak biraz durdum yine yeniledi bu hastalık
saçımı kurutsam da sinüzit gene var gene var:/Dikkat et kendine kanki.. sac islakligindan cok korkarim ben : (
Orasi oyle : ( ama sinuzutu olmayan kisilsrdede iltihap filan olabiliyo cok kotu : (saçımı kurutsam da sinüzit gene var gene var:/
zevkine miii
yoksa temizlik hastası mısın
maşallah maşallah canım, oglanları 3lüyorsun, sağlıkla kucağına al. Hayırlı evlat olsunlarİki oğlum daha olacak inşallah
benim bile şuanda perde yıkayasım geldiAynen canım...
Dün yatak odasinin perdesini dayanamadim geceden yikadim...
Kokusu tüm evi sardi çiçek gibi
kızın da saçlarını kurutamıyoruz valla, say bari dedim 2 tane 60a kadar oo çok o 2 dk diyor :)Orasi oyle : ( ama sinuzutu olmayan kisilsrdede iltihap filan olabiliyo cok kotu : (
ben de ilk defa korktummmmDikkat et kendine kanki.. sac islakligindan cok korkarim ben : (