- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Ondan mı arada boşluk bırakıyorsun olmasın diye .Guzelde ne anlami var bilmiyom:))
Su smileye gicik oluyom mesela.. bazen yanlislikla oluyo duzeltiyorum erkenden farkedersem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan mı arada boşluk bırakıyorsun olmasın diye .Guzelde ne anlami var bilmiyom:))
Su smileye gicik oluyom mesela.. bazen yanlislikla oluyo duzeltiyorum erkenden farkedersem
Yok ben duz smiley kullaniyom : ) bu..Ondan mı arada boşluk bırakıyorsun olmasın diye .
Sende bişey beğenmiyorsunGuzelde ne anlami var bilmiyom:))
Guzelde ne anlami var bilmiyom:))
Bu emojiden bunu nasıl çıkardınSen bana kafadan kontak mi diyosun:))
Kazak mantısıÇok doğu doğudan daha doğu güneyli kuzeyli
Hepsi ayrı güzel lezzetli bacım doğu güney kuzey farketmiyor işin içine et girdi mi çekiyor beni beni yar beni beni beniKazak mantısı
Bole barnagini ceviriyo:) kazene soralim o ne demekmis:)Bu emojiden bunu nasıl çıkardın
He bu kiz ya daha guzel:))bak şu tatlı mesela
Hakiki göz kırpması
Hey AllahımBole barnagini ceviriyo:) kazene soralim o ne demekmis:)
Hey Allahım
Ben bunu şampiyonluk simgesi olarak kullanıyorum
Yok değilKuymak mı bayılırım da kendisine :)
Bizede yolla yaparsan
Sağol canım, amin. Sende sağ saglim kucağına al ikizleriniC A N O canım gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al bebeğini hamiş haberi alınca çok seviniyorum
Deli migünaydınlarr
ahaha
hiç gülecemm yoktu
üzerine okla gidince deli yazıyor, tipi kayık zaten kukuletası da var
Evet doğal yoldan oldu sülalenin ilk ikizleri ama tek yumurta ikizinin genlerle alakası yokmuş çift in varmış... ikiz istiyorsan rabbim nasip etsin beni bilenler ne kadar ikiz aşığı olduğumu bilirdi o yüzden herkes allah gönlünde kini verdi sana diyorlar :)Sağol canım, amin. Sende sağ saglim kucağına al ikizlerini
Senin doğal yoldan mı oldu ? :)
Rabbim gönlüne göre vermiş, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Bizim sülalede de var. Eşimin tarafında da var. Ben ikiz tek diye değilde sağlıkla ve hayırlısı ne ise o olsun başka bişey istemiyorum. Şu 3 gün gecsede test yaptirsam, catliyorum artıkEvet doğal yoldan oldu sülalenin ilk ikizleri ama tek yumurta ikizinin genlerle alakası yokmuş çift in varmış... ikiz istiyorsan rabbim nasip etsin beni bilenler ne kadar ikiz aşığı olduğumu bilirdi o yüzden herkes allah gönlünde kini verdi sana diyorlar :)
İlk bebiş mi :)Rabbim gönlüne göre vermiş, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Bizim sülalede de var. Eşimin tarafında da var. Ben ikiz tek diye değilde sağlıkla ve hayırlısı ne ise o olsun başka bişey istemiyorum. Şu 3 gün gecsede test yaptirsam, catliyorum artık
Hayır, birde oğlum var 3bucuk yaşında :)İlk bebiş mi :)
Oy maşallahHayır, birde oğlum var 3bucuk yaşında :)