- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
cinsiyetleri belli mi MiniklerinOy maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cinsiyetleri belli mi MiniklerinOy maşallah
Sampiyonluk simgesi mi:)) elinde mesale basinda tac filan olurdu oyle bi smileynin:))Hey Allahım
Ben bunu şampiyonluk simgesi olarak kullanıyorum
Mesela buSampiyonluk simgesi mi:)) elinde mesale basinda tac filan olurdu oyle bi smileynin:))
Maşallah maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel genişşşşş beş kişilik bir aileniz olacak hemde iki seferdeEvet doğal yoldan oldu sülalenin ilk ikizleri ama tek yumurta ikizinin genlerle alakası yokmuş çift in varmış... ikiz istiyorsan rabbim nasip etsin beni bilenler ne kadar ikiz aşığı olduğumu bilirdi o yüzden herkes allah gönlünde kini verdi sana diyorlar :)
Efferin kiz aramis bulmussun:))Mesela bu
Gunaydin kankeytam sanada hayrli cumalar:)) isler beni bekler : (Hayırlı cumalar bu Arada günaydın herkesee
Kısmet olmadı birinci olmak, birgün olursa bol bol kullanırımEfferin kiz aramis bulmussun:))
Olmazzzzz katılacaksın tuttum yakandan bırakmam seni aslaaaaaaaaadenizim benim memleket belli :) söyle sibele benden umut yok hahahahaaa
Ben onlara demedim mi bir dahaki kategoriye fazla katılım istemiyorum diyereeeHepsi çok iddialı
heee yimek gel sende katıl hadi burdada beraber olalımAmaniiiiyyynn,ben iptaaalben peeert
At şuraya bi minder ayakta duramıyom bacıı
Ooh ellerin dert görmesin
Noliyi burda
Yimek mi onlar
Günaydın canım, sana da hayırlı cumalarHayırlı cumalar bu Arada günaydın herkesee
Offf benimde çok işim var ama hastayım yatıyorum cano yaaaa dün duş aldım saçlarım ıslak biraz durdum yine yeniledi bu hastalıkGunaydin kankeytam sanada hayrli cumalar:)) isler beni bekler : (
Nasılsın canımmmGünaydın canım, sana da hayırlı cumalar
Iyiyim canım, sen nasılsın ?Nasılsın canımmm
Geçmiş olsun, sırf bu yüzden saçları ıslak bırakmıyorum :)Offf benimde çok işim var ama hastayım yatıyorum cano yaaaa dün duş aldım saçlarım ıslak biraz durdum yine yeniledi bu hastalık
Hasta malesef hala yeniliyor bu hastalık kronik oldu galibaIyiyim canım, sen nasılsın ?
Yemek yiyecektik ki hadi sonra kuruturum dedim demez olaydımGeçmiş olsun, sırf bu yüzden saçları ıslak bırakmıyorum :)
Biraz kendine dikkat etmiyorsun gibi geldi banaHasta malesef hala yeniliyor bu hastalık kronik oldu galiba
Benimde başıma çok geliyor bu durum özelikle de kışın şimdi korkumdan dikkat ediyorumYemek yiyecektik ki hadi sonra kuruturum dedim demez olaydım
Ya daha kalorifer yanmıyor bizim giyindim ama haklısın biraz dikkat etmiyorum ben kendimeBenimde başıma çok geliyor bu durum özelikle de kışın şimdi korkumdan dikkat ediyorum