Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Kayseri mantısı bir kaşığa 40 tane sığar deyimiyle ünlüdür. Tabi artık o kadar minik olmasa da olur ama daha suludur. Ayrıca şekil olarak da böyle değildir.
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben ilk kez mantı yaptım evde hep merak ederdim el açması mantının tadını ve yarışma vesilesiyle mantı yapmayı seçtim. Kayserili değilim fakat araştırdım internetten Kayserili tanıdığım olmadığı için internetten baktım şekil olarak bu vardı çoğunlukta bu sebeple şekil böyle . Evet biraz büyük olmuş olabilir kabul ediyorum bunu pişerken de şişti biraz salçalı sulu olan kısım altta aslında sulu yani mantı üzerine yoğurdu yaydım ve etrafına sossuz olarak mantı dizdim sunum kaynaklı böyle görünüyor. Tarifimi incelerseniz yazdım yani nasıl yaptığımı yine de teşekkür ederim
Hanımlar hepiniz birincisiniz , harika görünüyorlar, lezzetleride görüntüleri kadar muhteşemdir eminim.Hepinizi yürekten kutlarım. Yarışma bu, ne yazıkki bir tane birinci olacak (
Hanımlar hepiniz birincisiniz , harika görünüyorlar, lezzetleride görüntüleri kadar muhteşemdir eminim.Hepinizi yürekten kutlarım. Yarışma bu, ne yazıkki bir tane birinci olacak (
Oyumu kullandım ilk defa çok ama çok zorlandım 4 tane oy kullanma hakkım olsaydı keşke Laz böreği çok kalbimde kadın Nevreste
senin tarifte kalbimde tekrar herkesin ellerine sağlık müthiş tarifler
Oyumu kullandım ilk defa çok ama çok zorlandım 4 tane oy kullanma hakkım olsaydı keşke Laz böreği çok kalbimde kadın Nevreste
senin tarifte kalbimde tekrar herkesin ellerine sağlık müthiş tarifler