- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.168
- 43
Ne demek istiyorsun kına mı yakacaksınBayram geçtikten sonra demiş kına demiş yakılmaz demiş atalarımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istiyorsun kına mı yakacaksınBayram geçtikten sonra demiş kına demiş yakılmaz demiş atalarımız
Kayseri mantısı böyle mi olur der.... susarım
Yapanın eline sağlık ama böyle olmaz
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben ilk kez mantı yaptım evde hep merak ederdim el açması mantının tadını ve yarışma vesilesiyle mantı yapmayı seçtim. Kayserili değilim fakat araştırdım internetten Kayserili tanıdığım olmadığı için internetten baktım şekil olarak bu vardı çoğunlukta bu sebeple şekil böyle . Evet biraz büyük olmuş olabilir kabul ediyorum bunu pişerken de şişti biraz salçalı sulu olan kısım altta aslında sulu yani mantı üzerine yoğurdu yaydım ve etrafına sossuz olarak mantı dizdim sunum kaynaklı böyle görünüyor. Tarifimi incelerseniz yazdım yani nasıl yaptığımı yine de teşekkür ederimKayseri mantısı bir kaşığa 40 tane sığar deyimiyle ünlüdür. Tabi artık o kadar minik olmasa da olur ama daha suludur. Ayrıca şekil olarak da böyle değildir.
Yapılan da mantı ama Kayseri Mantısı değil
Teşekkür ederizMusmutlu akşamlar Herkesin ellerine sağlık döktürmüşsünüz
Ne edeceğum çiceğum,bolaşik yıkayrum,tepsile tencerele sığmaay maginaya,haböyle pi magine yapsala kii her pişeyi paklasaHamsili kuşum nereyesunnn
Sen ne bişiriysın meleek, o uşaklarlan maşallah sağaaKeşke olsaydı ikincisini da bağa verirdun
Benim elbise ne zaman gelecekNe edeceğum çiceğum,bolaşik yıkayrum,tepsile tencerele sığmaay maginaya,haböyle pi magine yapsala kii her pişeyi paklasa
Sen ne bişiriysın meleek, o uşaklarlan maşallah sağaa
Verırdım tabi sana da,hebisi küzel hebisi
Az kaldı nevoş,keten tohumu ektimBenim elbise ne zaman gelecek
Teşekkür ederizHanımlar hepiniz birincisiniz , harika görünüyorlar, lezzetleride görüntüleri kadar muhteşemdir eminim.Hepinizi yürekten kutlarım. Yarışma bu, ne yazıkki bir tane birinci olacak (
Ayyyy muhteşem bir elbise olacakÇok teşekkür ederimAz kaldı nevoş,keten tohumu ektim
Dut fidanları da hazır,ipekböceği için
Sen özelsin kumaşların da özel olmalı di mi
Teşekkür ederim canımOyumu kullandım ilk defa çok ama çok zorlandım 4 tane oy kullanma hakkım olsaydı keşke Laz böreği çok kalbimde kadın Nevreste senin tarifte kalbimde tekrar herkesin ellerine sağlık müthiş tarifler
kuştan hamile kalmış yetişin
Teşekkür ederimHanımlar hepiniz birincisiniz , harika görünüyorlar, lezzetleride görüntüleri kadar muhteşemdir eminim.Hepinizi yürekten kutlarım. Yarışma bu, ne yazıkki bir tane birinci olacak (
Konu icerigini silmis, senin alintindan okudum konuyu. Oha yuh falan oldum. O neyin kafasi ben anlamadim