- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım ama daha 2 günümüz varNevreste ablam simdiden tebrik ediyorum, yarisma bitmistir.
Simdilik ikinci benim sanirim, bu bile cok guzel
Delidir deliKonu icerigini silmis, senin alintindan okudum konuyu. Oha yuh falan oldum. O neyin kafasi ben anlamadim
Ne aldın, hayırlı olsun canım. Güle güle kullanTelefon aldim kizlar ayarlari vs yapmaya calisiyorum. Artik sunumda kameranin gazabina ugramicam insallah
Hayırlı olsunTelefon aldim kizlar ayarlari vs yapmaya calisiyorum. Artik sunumda kameranin gazabina ugramicam insallah
Sagol canim, musteri temsilcisi tutturdu j6 plus al diye cok iyi falan filan dedi. Tabi benim fiyat limitime gore bunu onerdi. Bakalim suanda guzel duruyor.Delidir deli
Ne aldın, hayırlı olsun canım. Güle güle kullan
Sagol ablamHayırlı olsun
Al bendende o gadar vallahi sanayi tipi lazım bizeNe edeceğum çiceğum,bolaşik yıkayrum,tepsile tencerele sığmaay maginaya,haböyle pi magine yapsala kii her pişeyi paklasa
Sen ne bişiriysın meleek, o uşaklarlan maşallah sağaa
Verırdım tabi sana da,hebisi küzel hebisi
Benim elbise niye gelmedi anlaşılıyor o zamanAz kaldı nevoş,keten tohumu ektim
Dut fidanları da hazır,ipekböceği için
Sen özelsin kumaşların da özel olmalı di mi
Niye kıskanıyorsunBenim elbise niye gelmedi anlaşılıyor o zaman
Sen bundan sonra bize söyle biz hallederizIki gun once, bu telefon bir turlu kirilmadi biktim usandim dedim,durdum burda. Dun aksam sen git cattt diye dus kirilir. Inanamadim. Bu telefon 500 kere dussede kirilmiyodu. Keramet kk daymis. Buraya yazinca bak nasil da kiriliverdi oh cok sukur yani
Niye kıskanayım nevoşum sana keten ekmiş İpek böcüğü besliyor falan ben söyleyeli bir yıl oldu zaar define falan arıyor altın tozu bakır tozundan elbise dikecek herhal dedimNiye kıskanıyorsun
Bak yaNiye sana daha güzelini dikiyormuşNiye kıskanayım nevoşum sana keten ekmiş İpek böcüğü besliyor falan ben söyleyeli bir yıl oldu zaar define falan arıyor altın tozu bakır tozundan elbise dikecek herhal dedim
Oyle yapcam artikSen bundan sonra bize söyle biz hallederiz
Kunefe yaptım görmedin miNe edeceğum çiceğum,bolaşik yıkayrum,tepsile tencerele sığmaay maginaya,haböyle pi magine yapsala kii her pişeyi paklasa
Sen ne bişiriysın meleek, o uşaklarlan maşallah sağaa
Verırdım tabi sana da,hebisi küzel hebisi
Alemsin abla yaAz kaldı nevoş,keten tohumu ektim
Dut fidanları da hazır,ipekböceği için
Sen özelsin kumaşların da özel olmalı di mi
Dünden biri vana ya yaşlanmisti enfeksiyon kapmış miyim diye soruyordu ?kuştan hamile kalmış yetişin