Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Sagol canim, musteri temsilcisi tutturdu j6 plus al diye cok iyi falan filan dedi. Tabi benim fiyat limitime gore bunu onerdi. Bakalim suanda guzel duruyor.
Iki gun once, bu telefon bir turlu kirilmadi biktim usandim dedim,durdum burda. Dun aksam sen git cattt diye dus kirilir. Inanamadim. Bu telefon 500 kere dussede kirilmiyodu. Keramet kk daymis. Buraya yazinca bak nasil da kiriliverdi oh cok sukur yani
Iki gun once, bu telefon bir turlu kirilmadi biktim usandim dedim,durdum burda. Dun aksam sen git cattt diye dus kirilir. Inanamadim. Bu telefon 500 kere dussede kirilmiyodu. Keramet kk daymis. Buraya yazinca bak nasil da kiriliverdi oh cok sukur yani
Niye kıskanayım nevoşum sana keten ekmiş İpek böcüğü besliyor falan ben söyleyeli bir yıl oldu zaar define falan arıyor altın tozu bakır tozundan elbise dikecek herhal dedim
Niye kıskanayım nevoşum sana keten ekmiş İpek böcüğü besliyor falan ben söyleyeli bir yıl oldu zaar define falan arıyor altın tozu bakır tozundan elbise dikecek herhal dedim