- 3 Ekim 2018
- 424
- 905
Konumun icine girseydiniz aslinda sivasa ait olmadigini, fakat bir cok ilin kendine gore degistirerek yaptigini yazdigimi gorurdunuzHingel bir Çerkes yemeğidir. Yani Kafkas yöresinden.. Ey Sivaslılar, çalmayın yemeğimizi !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konumun icine girseydiniz aslinda sivasa ait olmadigini, fakat bir cok ilin kendine gore degistirerek yaptigini yazdigimi gorurdunuzHingel bir Çerkes yemeğidir. Yani Kafkas yöresinden.. Ey Sivaslılar, çalmayın yemeğimizi !!!
Hepinizin eline koluna emegine saglik rizkina bereket diyorum
Bu yarismalara katilmasamda hep oy kullanirim gicik olanlar vardir belki bu kizda emek zorluk olanlari degil basit seyleri oyluyor diye cok guzel yemekler var ama ben cok istahli olmayan hafifligi on planda tutanlardanim pideli kofte hem gozume hem mideme hitap etti yapan arkadasa bakamadim eline saglik diyeyim buradan
Konumun icine girseydiniz aslinda sivasa ait olmadigini, fakat bir cok ilin kendine gore degistirerek yaptigini yazdigimi gorurdunuz
Sizede iyi gunlerdoğrudur hanımefendi, vaktim yok kısıtlı bakabildim. ama benim annem de Sivaslı ..hem annem hem babam Çerkes... adım gibi eminim ki hıngal bir çerkes yemeği :) iyi günler
Evet dün yaptık eşimle yedik bile ama yarışma bittikten sonra olduOnu @tuzsuz_ruh yapacaktı ama aksilikler oldu galiba yapamadı
Bayram geçtikten sonra demiş kına demiş yakılmaz demiş atalarımızPerşembe gece 12'den sonra gel fazlaları sana vereceğim
Hee oyle etmis sagolsunguya bu benim icin normal bi seymis gibim yapiyorum caktirmacool takiliyorumBirTutamMutluluk20 Kazen bu kategori sana oy vermiş,az hava atsana
Uuuy ben hamsili bilava oy verdum daa,iki hamsiye baktum baktum,dedum hamsi kuşini hiç yemedum,pilduğuma vereyumDurum o kadar vahim diyorsunNe demek len acıdım ,insan az teselli eder,üzülme öteki yemeklerini aldığın oyları,sunumları biliyoruz der,olsun KK hamsi kuşunu bilmiyor ondan derhamsi pilavı da seçenekti iki hamsi vardı der,bu da nazar boncuğu olsun derbir dahakine yine fazla oy alırsın der
Ne demek uleyn acıdım
Ohh bee dövdüm rahatladım
Hamsili kuşum nereyesunnnUuuy ben hamsili bilava oy verdum daa,iki hamsiye baktum baktum,dedum hamsi kuşini hiç yemedum,pilduğuma vereyum
Kurban olayum hamsili olir da küzel olmaz miteşkem 2 oy hakkım olayidi
Sonuç belli olmuş
Yeni kategori için planlar yapalım bari
Keşke olsaydı ikincisini da bağa verirdunUuuy ben hamsili bilava oy verdum daa,iki hamsiye baktum baktum,dedum hamsi kuşini hiç yemedum,pilduğuma vereyum
Kurban olayum hamsili olir da küzel olmaz miteşkem 2 oy hakkım olayidi
Teşekkür ederim canımNevreste ne yaptın öyle sen aşgummmmmm gözlerimiz bayram etti yahuuuuu bide canım çekti