- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Bu aralar olmaz zaten pastalar canım bahar aylarında anca olur 5-6 ay rahat takılabilirizYani evet icine ne koyarsan pasta da, ihh bana uymadi pek sana ve katilanlara basarilar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aralar olmaz zaten pastalar canım bahar aylarında anca olur 5-6 ay rahat takılabilirizYani evet icine ne koyarsan pasta da, ihh bana uymadi pek sana ve katilanlara basarilar.
buyrun benım
Ütü yaptım:)Uyumaya mı gittiniz
Kepenkleri kapatıyorum o zaman sabah açarım
Kizi uyumaya geçtim bende :))Ütü yaptım:)
Nazar boncugu olmus. Ayrica tarif cok guzel acim benSmile Forever bacım maziyi boşver
Hanımların en sevdiğiÜtü yaptım:)
Hiç sevmiyorumAma mecburen her Pazar bir sürü ütü yapıyorum:)Hanımların en sevdiği
İki arada bi derede halletmişsin :)
Hiç kimse sevmiyorHiç sevmiyorumAma mecburen her Pazar bir sürü ütü yapıyorum:)
İyi geceler balımİyi geceler kızlar
Ben utuyu severim anneme gittiğimde ne kadar utusu varsa yigar önüne çocuklara bak yeter derim geri kalan tüm ev işinden nefret ederim ://Hiç kimse sevmiyor
Ev işleri çok nankör ya
İyi geceler tatli rüyalar :)İyi geceler kızlar
Öyle ya hiç bitmiyor:)Hiç kimse sevmiyor
Ev işleri çok nankör ya
Hadi yaaBen utuyu severim anneme gittiğimde ne kadar utusu varsa yigar önüne çocuklara bak yeter derim geri kalan tüm ev işinden nefret ederim ://
Hayırlı gecelerİyi geceler kızlar
Bizede gelsene:)Ben utuyu severim anneme gittiğimde ne kadar utusu varsa yigar önüne çocuklara bak yeter derim geri kalan tüm ev işinden nefret ederim ://
Gelirim tabi sizde bana süpürgeye gelin arada birHadi yaa
Sen her hafta birimize gelsene kuzum
Bugün full temizlik yaptık annemle ellemedik yer kalmadıÖyle ya hiç bitmiyor:)