- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Hemen Kazen abiye mesaj atayım da akşama açsın bildirimleriİns bildirim akşam yemeğinden sonra giderse herkesin canı tatlı ister demi @Kakao ve Ben Makyajkolik13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen Kazen abiye mesaj atayım da akşama açsın bildirimleriİns bildirim akşam yemeğinden sonra giderse herkesin canı tatlı ister demi @Kakao ve Ben Makyajkolik13
O minnak oksuz kalmis pirincten bahsediyorsak o bu olmali
Herkes bu saatte yeniden acıkmış olabilirBen bu saatte hayatta tatlı yememHemen Kazen abiye mesaj atayım da akşama açsın bildirimleri
Ta kendisi oluyorO minnak oksuz kalmis pirincten bahsediyorsak o bu olmali
Ben et yemeklerini oylamistim sanki ama gormemisim pirinci. Gidim de bakim tariflere katilmamistimTa kendisi oluyor
Bak bakalım ama derine dalma:)Ben et yemeklerini oylamistim sanki ama gormemisim pirinci. Gidim de bakim tariflere katilmamistim
Saolasın kuzumYigifi oldur hakkini ver demisler canim benim:) nickin gibi snliyosun bu islerden
İçimdeki hise güveniyorum ablamBeyti önde gidiyor dikkatli bakalım:)
Teşekkür ederim
Ya hadi yaa: ( bundan sonra olmaz herhalde yas pasta dimi?Saolasın kuzum
Yaş pastalara saklıyorum kendimi siz beni o zaman görün
Hayırlısı olsun canımİçimdeki hise güveniyorum ablam
Ben aç karnına da yiyebilirimHerkes bu saatte yeniden acıkmış olabilirBen bu saatte hayatta tatlı yemem
Bahara kadar bekleriz bence çünkü meyve mevsimi değilYa hadi yaa: ( bundan sonra olmaz herhalde yas pasta dimi?
Zaten eksi suanda cileklerin tadi iyi degil...Bahara kadar bekleriz bence çünkü meyve mevsimi değil
Hiç kimse şuan çileğe 40 tl vermez istemez
Çikolatalı pastahakket yas pastalar olursa nasil tarif seccez. Ben katilmam ona ya suslu sef alir zaten
Sabah yerim ama gece yiyemem:)Ben aç karnına da yiyebilirim
Yapacağınız görsel ve malzemeleri verirsiniz:)Ona göre dağıtırız:)hakket yas pastalar olursa nasil tarif seccez. Ben katilmam ona ya suslu sef alir zaten
Yani evet icine ne koyarsan pasta da, ihh bana uymadi pek sana ve katilanlara basarilar.Çikolatalı pasta
Çilekli çikolatalı pasta
Muzlu çikolatalı pasta
Fındıklı çikolatalı pasta
Portakallı çikolatalı pasta