- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Yani yani.. boyke bi hatayla 1. Olsa kopruden atardim kendimi zaten:)Biz çok rahatsız olduk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yani.. boyke bi hatayla 1. Olsa kopruden atardim kendimi zaten:)Biz çok rahatsız olduk:)
Yani yani.. boyke bi hatayla 1. Olsa kopruden atardim kendimi zaten:)
Evet nolduki:))Sen telden mi giriyorsun ://
Pirinç tanesiNe gördün ya:)
Bakın itiraf ettiPirinç tanesi
Bu da kolaydi nevos.. lahmacun kolayca ysptim. Ondan 1. Lik hayal:)Bu sefer kolay kategori olacak:)
Bir bakimBenim kuzu kol a hak ilk tarifim eylenitor benle tonti
Tenk yuu beybiSunumun iyiydi kiz:) benzer tarif vardi ama:)) makyajkolik bacinin sunumu cok guzeldi :)
4. Oldum amaYani yani.. boyke bi hatayla 1. Olsa kopruden atardim kendimi zaten:)
Yigifi oldur hakkini ver demisler canim benim:) nickin gibi snliyosun bu islerdenTenk yuu beybi
Vallahi benim tarif çok aşamalı olduğu için resim çekmek ve yalnız başına bayağı zor oldu:)Yoksa yapması kolaydı:)Bu da kolaydi nevos.. lahmacun kolayca ysptim. Ondan 1. Lik hayal:)
Bende 2. Hava atmak gibi olmasinda:)4. Oldum ama
Gördüğüne şaşırdım bende hep telden giriyorum mevos görse tamam da mobilden nasıl gördün gözlerine maşallahEvet nolduki:))
Nevoş ablanın yanında benim şansım yok kuzum :)Yok yok ben zaten basmayı görünce hayaller yıkılmıştı benim belki de o yüzden ağırdan aldım ://
Lens var kuzuuuu:) birde yakinlastirip baktim:))Gördüğüne şaşırdım bende hep telden giriyorum mevos görse tamam da mobilden nasıl gördün gözlerine maşallah
Sen bakırın içine birakiversen de ilk beş e girersin her türlüBende 2. Hava atmak gibi olmasinda:)
Yok yok bakir gozukmuyodu bu tarifte:) birde milletin gozu alisti:)) baska bakirlarim varda onkara uygun tarif yapmadim henuz:)Sen bakırın içine birakiversen de ilk beş e girersin her türlü
Bu sefer bakirini nazar ettim sanırım
Beyti önde gidiyor dikkatli bakalım:)Nevoş ablanın yanında benim şansım yok kuzum :)