- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Ütü kadar rahatı yok ev işinde bı yer kirlenmiyor kirletme riskin yok dokulmuyor silinmiyorBizede gelsene:)
Sadece çizgilere dikkat edeceksij o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ütü kadar rahatı yok ev işinde bı yer kirlenmiyor kirletme riskin yok dokulmuyor silinmiyorBizede gelsene:)
3 gün sürmez her yer yine toz olur:)Bugün full temizlik yaptık annemle ellemedik yer kalmadı
Bütün her şeyi, eşyaları taciz ettim
Sevmiyorum ne olursa olsun:)Ütü kadar rahatı yok ev işinde bı yer kirlenmiyor kirletme riskin yok dokulmuyor silinmiyor
Sadece çizgilere dikkat edeceksij o kadar
Yıkama, ovalama işlerine gelirim dezenfekte şeylerini çok seviyorumGelirim tabi sizde bana süpürgeye gelin arada bir
Ben elime ayağıma dolaşan olmayınca çok güzel yaparım benim bı anım var gün içinde böyle gelir yarın saat bı saat falan o havada olduğum zaman en illet isi dahi olsa yaparım ama o anı kaçırmamam lazımYıkama, ovalama işlerine gelirim dezenfekte şeylerini çok seviyorum
Dökülecek diye gofret, çekirdek yemiyorum ben3 gün sürmez her yer yine toz olur:)
Benim evde misafir hariç çekirdek yenmiyor sevmiyoruz yemiyoruz alınmıyor da o yüzden ama çocuklar sayesinde kırıntı çok oluyorDökülecek diye gofret, çekirdek yemiyorum ben
3 günü bilmem ama o ferahlık hissi mükemmel
Dur ve bekle an geldiği zaman yapışırşın beze, deterjanaBen elime ayağıma dolaşan olmayınca çok güzel yaparım benim bı anım var gün içinde böyle gelir yarın saat bı saat falan o havada olduğum zaman en illet isi dahi olsa yaparım ama o anı kaçırmamam lazım
Aynen ilk gün o bizim evde de oluyorTabi canım temizlik gibisi var mı:)Dökülecek diye gofret, çekirdek yemiyorum ben
3 günü bilmem ama o ferahlık hissi mükemmel
Kırıntıya tahammülüm yok çok takıntılıyım benBenim evde misafir hariç çekirdek yenmiyor sevmiyoruz yemiyoruz alınmıyor da o yüzden ama çocuklar sayesinde kırıntı çok oluyor
Eşim e diyorum al çocukları çik dışarı ne kadar yaptim yaptım çok nadir alır çıkarDur ve bekle an geldiği zaman yapışırşın beze, deterjana
Havanın güzelliğine aldanıp hemen temizliğe kalkışmamak lazım aslında, çok eserikli kış ayları :)Aynen ilk gün o bizim evde de oluyorTabi canım temizlik gibisi var mı:)
Ben yaklaşık 2 haftadır çok şiddetli öksürüyorum.Hatta geceleri çok artıyor...Bundan dolayı çekiniyorum yoksa cam silmek istiyorum ama daha beter olurum diye korkuyorum:)
Hayırlı geceler :)Hayırlı geceler
Ben çok rahat bı insan olmasam cinnet geçiririm bu evde sanırım sen çok titizsinKırıntıya tahammülüm yok çok takıntılıyım ben
Çok illet bişey ya
Hastayım zaten canım bir türlü iyileşemiyorumAynen bende şimdi öyle yapıyorum:)Havanın güzelliğine aldanıp hemen temizliğe kalkışmamak lazım aslında, çok eserikli kış ayları :)
Hemen hasta oluruz mazallah..
Camlar beklesede olur ablam dışarıda çünkü, kullanılan yer temiz olsun yeterli :)
Hayırlı gecelerHayırlı geceler
Bir sen bir ben kaldıkHayırlı geceler :)
Tamamen psikolojik aslında bu takıntı,daha yeni temizlenmiş biyeri tekrar temizleme hissi oluyor. Bir nevi deşarj oluyorsun.Ben çok rahat bı insan olmasam cinnet geçiririm bu evde sanırım sen çok titizsin
Titiz olamıyorum ben yan komşum çok fevkaladenin fevkinde titiz
Bana bazen şöyle yapmadan boyboyle yapsana diyor beceriksizim dioyurm sen istersen varta benden daha çok temizlik yaparsın sen bir kalktın mi benim 3 saatte yaptığını yarım saatte yapıyorsun diyor
Bende öyle bişey var son ana kadar dururum dururum işler birikir ise girişirim
Burayı sahipsiz bırakamayız kuzumHayırlı geceler
Bir sen bir ben kaldık
Ben o konuda takilirim aklıma gelir ama mesela ev supirulecek diyelim o daha önemli ama ben kalkar börek açarım önce yemek bulaşık sonra temizlik yaparım tabi anca onlara yetiisjcr temizlik yine sarkar ://Tamamen psikolojik aslında bu takıntı daha yeni temizlenmiş biyeri tekrar temizleme hissi oluyor. Bir nevi dejarj oluyorsun. Ben mesela o yapamadığım ya da yetiltiremediğim iş varsa hep aklımdadır eve gidince yapıcam derim, alışverişte bile kafama takılır. Temizliği biriktirmemek önemli altın kuralı bu :)