Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Can sağlığı olsun gülüm :)
Hatta artık eşime dedim mutfağı kirletmeye baktım oluyor ama temizlemeye vakit yok sadece mutfak için kadın tutasim var ama o kadında hiç bu kadar kirli bı eve gitmediysr iki günde anca aklar :KK70:

Bravo saatini de unutmamışsınız. Benim hissettiğimde bebeğimdir galiba önce yoktu. Şimdide sık sık değil zaten.
ilk başlarda seğirme gibi oluyor bende 16.haftalardaydım sanırım..
bir defter yap istersen sen de sonradan okuması bakması pek keyifli oluyor..
sonrasında o tekmelerden birinde yataktan eşimle beraber fırladığımızı hatırlıyorum o ne tekmeydi, babası deprem mi oluyor noluyor dedi, yok dedim tekmeledi :KK48:

ilk başlarda seğirme gibi oluyor bende 16.haftalardaydım sanırım..
bir defter yap istersen sen de sonradan okuması bakması pek keyifli oluyor..
sonrasında o tekmelerden birinde yataktan eşimle beraber fırladığımızı hatırlıyorum o ne tekmeydi, babası deprem mi oluyor noluyor dedi, yok dedim tekmeledi :KK48:
Ayy aşk bu işte :))
Ne güzel sabırsızlıkla bekliyorum o günleri. Seyirme oluyor şimdi gerçi daha minicik ama yapıyor bir şeyler.
Defter derken nasıl mesela neler yazdın? Bir iki örnek versen

Ayy aşk bu işte :))
Ne güzel sabırsızlıkla bekliyorum o günleri. Seyirme oluyor şimdi gerçi daha minicik ama yapıyor bir şeyler.
Defter derken nasıl mesela neler yazdın? Bir iki örnek versen
ben albüm yaptım, ilk benim gebeliğimden başlayan ultrason görüntüleri ile devam eden ve sonrasında yüzlerce fotosunun yer aldığı bir albüm.. yanlarına da notlar yazılan.. işte kilosu ne zaman yürüdü ne zaman anne dedi, büyüyünce onlar da soruyorlar cvp verebilirsin :))

X