- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla hiç çaktırmadinEt yemeklerinde kaldı
İnsallah. 5 yil oldu hala ne bi cizik ne bir catlat var ekranda. Ne kirilmaz cam ne kilifi var nasil biseymis eskimedi ki atiyimO zaman yeni telefon lazım
Ben gormedim o kadar erkenci degildim nevos:)İşte düşünmeyin diye söylemiyoruzDaha önce önceden düşününce neler oluyor gördük:)
Sormaaa:)Ayyy birde utanmadan birinci olmayı bekler beceriksiz kişi
Tontriko sayesinde bende gördüm:)Abla hiç çaktırmadin
Benimkinin senesi gelmedi şuan tam alttan ekranı çatlak bazen aklıma geliyor tarif eklemeden krikirsa naparim diye düşündüm geçen günİnsallah. 5 yil oldu hala ne bi cizik ne bir catlat var ekranda. Ne kirilmaz cam ne kilifi var nasil biseymis eskimedi ki atiyim
Bu da iyi birsey:)Gecen gun sordum, haftaya soylerim dedi sagolsun
Et yemeklerinde kaldı
Var bisey deyiverinde gidem bakamYok kız tontriko nin hayal ürünü
Aman o bile şu durumda bizim için kıymetliİnsallah. 5 yil oldu hala ne bi cizik ne bir catlat var ekranda. Ne kirilmaz cam ne kilifi var nasil biseymis eskimedi ki atiyim
:Sende ekledikten sonra gördümTontriko sayesinde bende gördüm:)
Gozumu tirmaladi o kocaman pirinc tanesi:))Tontriko sayesinde bende gördüm:)
İşte biz gördük:)Bunu daha uygun buldukBen gormedim o kadar erkenci degildim nevos:)
Benim kuzu kol a hak ilk tarifim eylenitor benle tontiVar bisey deyiverinde gidem bakam
Ne gördün ya:):Sende ekledikten sonra gördüm
Tamam beklicez elimizde su dolu surahilerle napalim:) yenilgi boyke hazmedilir:)İşte biz gördük:)Bunu daha uygun bulduk
Biz çok rahatsız olduk:)Gozumu tirmaladi o kocaman pirinc tanesi:))
Sen telden mi giriyorsun ://Gozumu tirmaladi o kocaman pirinc tanesi:))
Bu sefer kolay kategori olacak:)Tamam beklicez elimizde su dolu surahilerle napalim:) yenilgi boyke hazmedilir:)
Kirilsin da kullanilmaz hale gelsin diye dua ediyorum. Hatta inanmicaksin bazen bilerek cami yere gelcek sekilde yukardan asagi birakiyorum.(dikkatini cekerim sert sekilde degil kiyamiyom da) yok bana misim demiyor. Kirilsada kurtulsamBenimkinin senesi gelmedi şuan tam alttan ekranı çatlak bazen aklıma geliyor tarif eklemeden krikirsa naparim diye düşündüm geçen gün