- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
Yarışmada bir ilk olacak sıfır oyla. Bende ödül isterim :))))Kesin oy alırsın canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmada bir ilk olacak sıfır oyla. Bende ödül isterim :))))Kesin oy alırsın canım:)
Nevros hanım kardeşimiz yeni galiba, daha bilmiyor. Heheyyyyy millet 100 küsur oy alırken lunya kardeşiniz kos koca 7 oy almıştıKesin oy alırsın canım:)
Yok ilk değil merak etme:)Yarışmada bir ilk olacak sıfır oyla. Bende ödül isterim :))))
Değil mi ya bu kategoriler neler neler gördü:)Nevros hanım kardeşimiz yeni galiba, daha bilmiyor. Heheyyyyy millet 100 küsur oy alırken lunya kardeşiniz kos koca 7 oy almıştı
acilarin tarifiCaktirma:))
Bu benim 4. Katilmam.. iskenderde en fazla oyu aldim 2. Oldum:)) bi dahada yanina yaklAsamiyom baksana:)Tatma imkanı olsa hepsi aynı oyu alır bence
Hım yani ilkse büyük başarı. Neyse size bir soru yani burda ki herkese. Tecrübeli anneler bebişlerinizi ilk ne zaman hissettiniz?Yok ilk değil merak etme:)
Yakında alışır, 5 kategori sonra bünye hazmediyor herşeyi, misal ben mod: 1 oy almışım sülalem rahatDeğil mi ya bu kategoriler neler neler gördü:)
Yok tatma olsa bi kaç tanesinden başkası alamaz bence çünkü elin tadı çok farklı oluyor ben herkesin elinde yiyemiyorum mesela ://Tatma imkanı olsa hepsi aynı oyu alır bence
Yakında alışır, 5 kategori sonra bünye hazmediyor herşeyi, misal ben mod: 1 oy almışım sülalem rahat
Cinsiyet farkediyor:)16 hafta ile 19 hafta arası diyeyim:)Hım yani ilkse büyük başarı. Neyse size bir soru yani burda ki herkese. Tecrübeli anneler bebişlerinizi ilk ne zaman hissettiniz?
Maksat konuyu dağıtmak
Aynen kaç kategori katılmışsın hala devam ediyorsun ve hiç umrunda değil:)Yakında alışır, 5 kategori sonra bünye hazmediyor herşeyi, misal ben mod: 1 oy almışım sülalem rahat
Yeniyim bu ikinci katılılım geçen kurabiyede 5 oy aldım :/ bu sefer oda yokDeğil mi ya bu kategoriler neler neler gördü:)
İlk bebeğimi 4. Aya bı kaç gün kalmıştı sanırım pitpit hissettim kalp atışı mi hareketleri mi bilemiyorum seyreme olmuştu çok güzel bir duyguyduHım yani ilkse büyük başarı. Neyse size bir soru yani burda ki herkese. Tecrübeli anneler bebişlerinizi ilk ne zaman hissettiniz?
Maksat konuyu dağıtmak
Daha bildirim gitmedi:)Senin oy sıfır bizimkiler 100 tane olsa ağlayabilirsin:)Ama şimdi daha erken:)Yeniyim bu ikinci katılılım geçen kurabiyede 5 oy aldım :/ bu sefer oda yok
Bende geçen kategoride az oy aldım sıkıntı yokYeniyim bu ikinci katılılım geçen kurabiyede 5 oy aldım :/ bu sefer oda yok
Doktor erkek dedi.Cinsiyet farkediyor:)16 hafta ile 19 hafta arası diyeyim:)
O zaman mi aglayalimDaha bildirim gitmedi:)Senin oy sıfır bizimkiler 100 tane olsa ağlayabilirsin:)Ama şimdi daha erken:)
Bilmem sıfırı gördükçe çiğ köfteye üzülüyorumDaha bildirim gitmedi:)Senin oy sıfır bizimkiler 100 tane olsa ağlayabilirsin:)Ama şimdi daha erken:)
İlk gebelik olduğu için fark etmiyor olabilirsin.Ama ciddi hissetmek 18-20 hafta diyeyim:)Yani daha var:)Doktor erkek dedi.