- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Evet o zaman ağlayınO zaman mi aglayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o zaman ağlayınO zaman mi aglayalim
Inegöl köfte olur da verilmez mi hic
Allah razı olsun sayende 1 tane de olsa oyum var
Ilk bebegimi 18. Haftada:)Hım yani ilkse büyük başarı. Neyse size bir soru yani burda ki herkese. Tecrübeli anneler bebişlerinizi ilk ne zaman hissettiniz?
Maksat konuyu dağıtmak
Yeni kategoride imkanım olursa onada katılacağım heheyyyyAynen kaç kategori katılmışsın hala devam ediyorsun ve hiç umrunda değil:)
Erkek daha erken hissediliyor sanırım kızım in cinsiyetini 5. Ayı geçince öğrenmiştim ve öğrenme kadar bı doktor erkek demişti hep kız beklediğinden uzulmustum .kendi doktorum kız dediğinde inanmadımDoktor erkek dedi.
Ama herkesin oyu öyle:)Şimdi en yüksek oy 10 olmuş.Herkesin oyunu ona katlarsak en az 10 oy alırsın:)Bilmem sıfırı gördükçe çiğ köfteye üzülüyorum
Ben sana yediririm yavrum rahat ol:)Yok tatma olsa bi kaç tanesinden başkası alamaz bence çünkü elin tadı çok farklı oluyor ben herkesin elinde yiyemiyorum mesela ://
Yemekten sonra yada uzanınca oluyor bir şeyler tekme değilde nabız atar gibi bir şey kayar gibi.İlk gebelik olduğu için fark etmiyor olabilirsin.Ama ciddi hissetmek 18-20 hafta diyeyim:)Yani daha var:)
Hayırlısı inşaallah canımYeni kategoride imkanım olursa onada katılacağım heheyyyy
Tamam bol bol peçete bulundurunuz yemek topigi salya sümük olmasınEvet o zaman ağlayın
O işte canım:)20. haftada çok ciddi olarak hissedersin:)Tabi tekme gibi değil hareket:)Yemekten sonra yada uzanınca oluyor bir şeyler tekme değilde nabız atar gibi bir şey kayar gibi.
Nevos bbize teselli veriyorAma herkesin oyu öyle:)Şimdi en yüksek oy 10 olmuş.Herkesin oyunu ona katlarsak en az 10 oy alırsın:)
AynenTamam bol bol peçete bulundurunuz yemek topigi salya sümük olmasın
Ne yapayım 0 oy diye üzülüyorsunuzNevos bbize teselli veriyor
Ben sana yediririm yavrum rahat ol:)
İnşaallah hayırlısıyla o zamanlarıda bir görsem. Yarısı bitmiş olur hamileliğin.O işte canım:)20. haftada çok ciddi olarak hissedersin:)Tabi tekme gibi değil hareket:)
Sağolasın üstüne bı kaç bardak su içmeye başladım bile benNe yapayım 0 oy diye üzülüyorsunuz
AynenNevos bbize teselli veriyor
Aferin tatlinin uzerind iyi gider:))Sağolasın üstüne bı kaç bardak su içmeye başladım bile ben
:)))Sağolasın üstüne bı kaç bardak su içmeye başladım bile ben