Acik soyliyim bukadar yorum yapildigindan bile haberim yoktu. Bdv de takiliyordum sonra bildirim gelince bir bakip iki dk da karar verip oyumu kullanip hooop bdv yeDemek önceden takip edip bize katılmıyordun
Tamam öyle olmasına sevindimAcik soyliyim bukadar yorum yapildigindan bile haberim yoktu. Bdv de takiliyordum sonra bildirim gelince bir bakip iki dk da karar verip oyumu kullanip hooop bdv ye
Simdide burayi okumaktan bdv firsatim olmuyor, yorum yapamiyorum genelde ama tum sayfalari okudum
Hayır seni son anda köftelerin üstündeki koyu kıvamlı sostan eledim, ben genelde daha sulu sos seviyorum. Nevoş la, Makyajkoliği o yüzden eledimDemek beni madalyamdan dolayı eledin
Beni beniHayır seni son anda köftelerin üstündeki koyu kıvamlı sostan eledim, ben genelde daha sulu sos seviyorum. Nevoş la, Makyajkoliği o yüzden eledim
Insallah.Tamam öyle olmasına sevindimYoruma daha fazla katıl bundan sonra
Maşaallah SuphanallahInsallah.
Gerci bebem hep elimi kolumu cekistiriyor herseye dahil olmak istiyor biseyler yaziyorsam tuslara basiyor
Sekil A Eki Görüntüle 2208959
Hingel yapiyor
begenmenize cok sevindim, teşekkür ederimPiti yemeği ve lohusa yemeklerini yapanları tebrik ederim çok güzel ve değişikler.
İnegöl köfte de zaafım olan bir yemek , onu da çok güzel yapmış yapan arkadaş ellerine sağlık.
Amaaa beyti sarma beni benden aldıııoyum beyti sarmaya. Herkese başarılar.
Hayır seni son anda köftelerin üstündeki koyu kıvamlı sostan eledim, ben genelde daha sulu sos seviyorum. Nevoş la, Makyajkoliği o yüzden eledim
Ben size tavadan alır almaz sıcak sıcak çekim yaptım hamsileriSoğuktan dondu bi kerem o sos
Teşekkür ederim canım ❤❤❤
Beğenmene çok sevindim...
Inşallah canım bende başarılar diliyorum tarifine inaniyorum
Eşini dinleyeydin iyiydiOnceden iki oy kullanabiliyorduk simdi niye bir oy
Basma kadayif ve kunefe arasinda kaldim kunefenin peyniri celdi aklimi.
Erkeklerde uye olabilseydi esimin oyu direk basma kadayifaydi
BenideDemek beni madalyamdan dolayı eledin
Oyum sana gitti çok begendm gervektn çok güzel gorunuyorduBenide
Çok teşekkür ederim tatlım çok mutlu oldumOyum sana gitti çok begendm gervektn çok güzel gorunuyordu
Eşini dinleyeydin iyiydi
Saolasın kuzum beğendin ya yeter
Saolsun teşekkür ederim canım benim şaka takılıyorum, beğenmen yeterli kuzumVallahi kizin hakkini yiyorsun deyip deyip durdu. Gercekten cok begendim ama kunefenin yeri ayri bende
Kismet hemserim bir sonraki sana gelir insallah