- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
eline sağlık bayılırımm Trabzon pidesineeeYap canım ben şimdi de yiyorum :) Ellerine sağlık şimdiden
Kilo ile benim de başım dertte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eline sağlık bayılırımm Trabzon pidesineeeYap canım ben şimdi de yiyorum :) Ellerine sağlık şimdiden
Güzel şeyler hep kilo aldırıyorYap canım ben şimdi de yiyorum :) Ellerine sağlık şimdiden
Teşekkür ederim canım yap sende çok kolay :)eline sağlık bayılırımm Trabzon pidesineee
sırayla şimdilik yemekler sonra tatlılar sonra pide kebaplarTeşekkür ederim canım yap sende çok kolay :)
Bugün aradılar, belgelerimi hazırlıyorum.yasminsay sen naptın canım? iş ne oldu?
Hayırlısı olsun inşallahBugün aradılar, belgelerimi hazırlıyorum.
Çoğunu hallettim, sağlık raporlarım kaldı. Nasipse onları da Pazartesi halledeceğim.
Önümüzdeki hafta ortası işbaşı dediler canım.
hadi hayırlısı olsun canım.. ne ci olacaksın ?Bugün aradılar, belgelerimi hazırlıyorum.
Çoğunu hallettim, sağlık raporlarım kaldı. Nasipse onları da Pazartesi halledeceğim.
Önümüzdeki hafta ortası işbaşı dediler canım.
Sağolasın canım benimHayırlısı olsun inşallah
Sağolasın canım benim Makina operatörü canım.hadi hayırlısı olsun canım.. ne ci olacaksın ?
master şefe adaysın daha ne olsun canımmmSağolasın canım benim
Sağolasın canım benim Makina operatörü canım.
Dikiş öğretmeninden ne olur ki başka
Bak, onu unuttummaster şefe adaysın daha ne olsun canımmm
Yok yapamiyiorum bununyaa: ( bi gun foto cekip paylassana benimle: (Sağolasın ballım
Senin istedikten sonra yapamayacağın şey yok bacım
Hoşgeldin yoktu hadi geçmiş olsun ben de cektitecrgim yakında Kanal tedavisi iyi olmaz dedi doktorun biri öyle kaldı kökten xektirecegim bakalımNapiyonuz kizlar selam buarada
Ben 20 lik disimi cektrdim bugun sukur kurtuldum insallah
Tamam canım, gerçi Nevoşun tarifi var sitede. Aşama aşama anlatımlı sanırım, onu da atarım.Yok yapamiyiorum bununyaa: ( bi gun foto cekip paylassana benimle: (
Geçmişler olsun canım benim.Napiyonuz kizlar selam buarada
Ben 20 lik disimi cektrdim bugun sukur kurtuldum insallah
Geldimi tarif:)) ya valla kurtuldum insallah.. bi tanede dis curumus onada dolgu yaptirirsam uzun bi sure disci gormek istemiyorum:) dis beyazlatmak istiyorum ama:)) tecrubesi olan var mi bu konuda?Hoşgeldin yoktu hadi geçmiş olsun ben de cektitecrgim yakında Kanal tedavisi iyi olmaz dedi doktorun biri öyle kaldı kökten xektirecegim bakalım
Yeni tarifler geldi bak bakalım