- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Tesekkurler yasminim:)Geçmişler olsun canım benim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler yasminim:)Geçmişler olsun canım benim.
Var ama gercekten beceremedim nerde yanlis yaptim anlamis degilimTamam canım, gerçi Nevoşun tarifi var sitede. Aşama aşama anlatımlı sanırım, onu da atarım.
Nişastayı ayarlamakta mı sorun yaşadın acaba?Var ama gercekten beceremedim nerde yanlis yaptim anlamis degilim
Evet lavasi açan onu da açar kızNişastayı ayarlamakta mı sorun yaşadın acaba?
Unun kaliteli olması da önemli.
Yoksa, senin yapamayacağın hamurişi yok bacım
Yaparimda bitsnem.. hamurun kivami nasil olcak onu mu yapamadimki: ( nisastasinida cok koydum arasina sanirim: ( parcakanmisti resmen hamurNişastayı ayarlamakta mı sorun yaşadın acaba?
Unun kaliteli olması da önemli.
Yoksa, senin yapamayacağın hamurişi yok bacım
Abartinda iyice ezikleyin beni: (Evet lavasi açan onu da açar kız
Eziklemedim yahu lahmacun yapan onu da yapar çok kolay ben lahmacun beceremiyorum meselaAbartinda iyice ezikleyin beni: (
Tam ölçü veren tarifler bulalım sana o zamanYaparimda bitsnem.. hamurun kivami nasil olcak onu mu yapamadimki: ( nisastasinida cok koydum arasina sanirim: ( parcakanmisti resmen hamur
Evet, nişastayı ayarlayamamışsın.Yaparimda bitsnem.. hamurun kivami nasil olcak onu mu yapamadimki: ( nisastasinida cok koydum arasina sanirim: ( parcakanmisti resmen hamur
Su böreğinden haylice kolay olduğunu söyleyebilirim kuzucumAbartinda iyice ezikleyin beni: (
Kız ne güzel tarif ediyorsun öyle dün ilk defa mayasız poğaça yaptım aynen öyle olmuştuEvet, nişastayı ayarlayamamışsın.
Hamurun kıvamı, mayasız poğoça kıvamında oluyor.
Kız ne güzel tarif ediyorsun öyle dün ilk defa mayasız poğaça yaptım aynen öyle olmuştu
Bu konuda doktorumun fikrini soyliyim sana. Bende istedim ayni şeyi. Ben beyazlatirim bembeyaz yaparim. Ama disler aşınır dedi. Ve sürekli yaptırmak gerekir dedi. Bende vazgectim. Gecmis olsun bu arada.Geldimi tarif:)) ya valla kurtuldum insallah.. bi tanede dis curumus onada dolgu yaptirirsam uzun bi sure disci gormek istemiyorum:) dis beyazlatmak istiyorum ama:)) tecrubesi olan var mi bu konuda?
Bakma öyle melul melul gel öpeyim
Sacmalsma kiz:)) lahmacunda ne varmis:) sanki 40 kat baklavadan bahaediyon:))Eziklemedim yahu lahmacun yapan onu da yapar çok kolay ben lahmacun beceremiyorum mesela
Bulalim basit olsun:)Tam ölçü veren tarifler bulalım sana o zaman
Olmuyor gerçekten çocuklar beğenmiyorSacmalsma kiz:)) lahmacunda ne varmis:) sanki 40 kat baklavadan bahaediyon:))
Hsmurun kivami birde aralarinda serptogom nisasta skntiydi sanirim: (Evet, nişastayı ayarlayamamışsın.
Hamurun kıvamı, mayasız poğoça kıvamında oluyor.
Icini mi yapamiyon disini mi?Olmuyor gerçekten çocuklar beğenmiyor