- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
Ben bir kurcalayayim defterlerimiBulalim basit olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir kurcalayayim defterlerimiBulalim basit olsun:)
İcini baharat idare ediyor dışını çocuklar beğenmiyor kabartma tozu ile hiç iyi olmuyor tarifi maya olunca da ayarını tutturamiyorum ya çok kalın ya çok ince ://Icini mi yapamiyon disini mi?
Ciddi misin: ( dislerim cok sari degil.. alkol sigara yok kahve cay binde bir.. bu yuzden belkide cok sari olmamasi. Uzuldum simdi : (Bu konuda doktorumun fikrini soyliyim sana. Bende istedim ayni şeyi. Ben beyazlatirim bembeyaz yaparim. Ama disler aşınır dedi. Ve sürekli yaptırmak gerekir dedi. Bende vazgectim. Gecmis olsun bu arada.
Benim 2 disim suanda cok sıkıntılı. Dişçi fobim var resmen gidemiyorum. Canima tak etmeyince
Napiyonuz kizlar selam buarada
Ben 20 lik disimi cektrdim bugun sukur kurtuldum insallah
Eki Görüntüle 2208797 burda bahsi geçmişti Özbek pilavı nin
Dün Özbek pilavı denedim çok güzel di tadı her zaman yapacağım
Ama onuda yapa yapa ayarlicsksin.. bj rivayete gore hazir lahmacun hsmuruna maya katmiyolar is hic.. ben yas maya kullaniyorum kuru mayada pek hosuma gitmiyo dogrusu..İcini baharat idare ediyor dışını çocuklar beğenmiyor kabartma tozu ile hiç iyi olmuyor tarifi maya olunca da ayarını tutturamiyorum ya çok kalın ya çok ince ://
Özbek den dinledim terifi eşim içinde sarımsak görünce şaşırdı soymak zor mu geldi dediEllerine sağlık
Güzel görünüyor
Ben şu meşhur markayı kullanıyorum kuru olarak bende yaş mayayi sevmiyorum :)Ama onuda yapa yapa ayarlicsksin.. bj rivayete gore hazir lahmacun hsmuruna maya katmiyolar is hic.. ben yas maya kullaniyorum kuru mayada pek hosuma gitmiyo dogrusu..
Sagol hayatim.. agrilar ignedeydi tabii.. birde digerinde alt ust 2 adet cektiler bu defa 1 alttaki cunku diger ustteki rahatsiz etmiyor.Geçmiş olsun tontişim
Nasıl geçti?
Ağrılımıydı?
Geldimi tarif:)) ya valla kurtuldum insallah.. bi tanede dis curumus onada dolgu yaptirirsam uzun bi sure disci gormek istemiyorum:) dis beyazlatmak istiyorum ama:)) tecrubesi olan var mi bu konuda?
Ya sanki kuru maya kabartmiyo gibi geliyi bana:) evde bulunduruyorum genede:) yas maya daha csbuk mayaliyo bence:)Ben şu meşhur markayı kullanıyorum kuru olarak bende yaş mayayi sevmiyorum :)
Kuru mayayi ılık su şekerle aktif ediyorum önce benYa sanki kuru maya kabartmiyo gibi geliyi bana:) evde bulunduruyorum genede:) yas maya daha csbuk mayaliyo bence:)
Ha sizin hemimlik sulaleden de:)) bende vazgectim sindi: ( o kadar kotu diyosunuz yaniAnnem babam diş hekimi olmalarina rağmen
Bir kez bile diş beyazlatmadim...
Diş zamanla aşınıyor
Ben una katiyodum.. senin dedigin sekildede yaptim ama sevemedim yaKuru mayayi ılık su şekerle aktif ediyorum önce ben
Özbek den dinledim terifi eşim içinde sarımsak görünce şaşırdı soymak zor mu geldi dedi
Bende mayalı yaparımAma onuda yapa yapa ayarlicsksin.. bj rivayete gore hazir lahmacun hsmuruna maya katmiyolar is hic.. ben yas maya kullaniyorum kuru mayada pek hosuma gitmiyo dogrusu..
Evde oyle ya:)Bende mayalı yaparım
Çaktırma bende şaşırdım ilk gördüğümde ama yinede olduğu gibi yaptım tarifi eşim dedi bunun yanında yemeğe bile gerek yok çok güzel olmuşSoyulmadan konur zaten:)
Anlamıyor eşin bu işten )
Ha sizin hemimlik sulaleden de:)) bende vazgectim sindi: ( o kadar kotu diyosunuz yani
Daha çabuk mayalıyor ve kuru mayaya nazaran daha puf puf oluyor.Ya sanki kuru maya kabartmiyo gibi geliyi bana:) evde bulunduruyorum genede:) yas maya daha csbuk mayaliyo bence:)