- 16 Ağustos 2010
- 293.052
- 602.934
- 43
Ne dersin ne yapalımTaşıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne dersin ne yapalımTaşıyor musun
Teşekkür ederim canım seninkinide bekliyorummHayırlı cumalar konunuzu yeni gördüm ne kadar güzel olmuş ellerinize sağlık
Ne dersin ne yapalım
Mutfağa isinlaniyorum a dostlar yapmayın birde yakarım bu teleaslaTaşıyor musun
İnşallah benim tarife bakınca bir eksik görmezsiniz :)))Teşekkür ederim canım seninkinide bekliyorumm
Taşıma nevrestem napsin arkadas ekliyecek ,taşima,,taşımaNe dersin ne yapalım
Tşk ederim kaçıyorum bu sefer kesinTaşıma nevrestem napsin arkadas ekliyecek ,taşima,,taşıma
Gormeyiz ,eklemek yapmaktan daha zor bilmemmiİnşallah benim tarife bakınca bir eksik görmezsiniz :)))
Kız daha bitmedi mi Allah seni naapmasin :)) bende sunumu yapmadın sandımMutfağa isinlaniyorum a dostlar yapmayın birde yakarım bu teleasla
Haydi son halinide ekle yarışma bahane,tarifler sahaneTşk ederim kaçıyorum bu sefer kesin
Pideli güzel seniiiiKız daha bitmedi mi Allah seni naapmasin :)) bende sunumu yapmadın sandım
Haydi ışınlan tarifini tamamla canımMutfağa isinlaniyorum a dostlar yapmayın birde yakarım bu teleasla
Benim tarife kardeş geliyorMutfağa isinlaniyorum a dostlar yapmayın birde yakarım bu teleasla
Tavaaksama hamsi var hangi çeşidini yapsam kararsizim. Bayadir hamsi yemedim diger cesitlerden sira gelmedi. Tek kisiyim
Tava mi, buğulama mi, pilavı mi, hamsi kusu mi oy uşağımm oy
Olabilir ivitt yok mu artıran.
tavaOlabilir ivitt yok mu artıran.
Akşama pide yapacağım tarifini görünce canım çekti
Ooo, ben bugulamaya sıcak baktiydim di
Yap canım ben şimdi de yiyorum :) Ellerine sağlık şimdidenAkşama pide yapacağım tarifini görünce canım çekti
Artık tarif eklemeyin kilo alma sebebimsiniz