- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.712
İns öyle olurKünefenin sunuma ihtiyacı yok kuzum dümdüz her türlü gideri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns öyle olurKünefenin sunuma ihtiyacı yok kuzum dümdüz her türlü gideri var
Bitmeden konuyu niye açtınKonuyu uygun değil diye taşıyorumGelecek az sonra
Daha kozartmadim künefe yi onu kızı uyutunxa yapacağım kızı bı uyutayim ekleyecegim
Açtım konuyu Abla :)N e v a bizim yemek nerede kaldı çok açıktım
merak uyandırıyor sanırsamm hayır beklentiyi yüksek tuttu bakalım neler yapmış göreceğizBitmeden konuyu niye açtınKonuyu uygun değil diye taşıyorum
Tamam o zaman bekliyoruz:)Açtım konuyu Abla :)
Az kaldı biraz sonra taşıyacağımmerak uyandırıyor sanırsamm hayır beklentiyi yüksek tuttu bakalım neler yapmış göreceğiz
Yarışma tarihinde bir ilkGelecek az sonra
Daha kozartmadim künefe yi onu kızı uyutunxa yapacağım kızı bı uyutayim ekleyecegim
Bitmeden konuyu niye açtınKonuyu uygun değil diye taşıyorum
merak uyandırıyor sanırsamm hayır beklentiyi yüksek tuttu bakalım neler yapmış göreceğiz
Yarışma tarihinde bir ilk
Üzerimde koca bir yük hissediyorum şuan altı üstü künefe çok seyaaapmayin :))Az kaldı biraz sonra taşıyacağım
Aynen beklentimiz şu an çok uç noktalarda
Konuyu yarım acmana diyorum :))Üzerimde koca bir yük hissediyorum şuan altı üstü künefe çok seyaaapmayin :))
Herşeyim yarın yamalak kız daldı şuan bende mutfağa dalıp foto ekleyip geliyorumKonuyu yarım acmana diyorum :))
Konu uygun olmadığı için taşıyorum yada bize muhteşem ötesi bir künefe getirÜzerimde koca bir yük hissediyorum şuan altı üstü künefe çok seyaaapmayin :))
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar kızlar
Konuyu yapınca açsaydınHerşeyim yarın yamalak kız daldı şuan bende mutfağa dalıp foto ekleyip geliyorum
Seninki ni de merak ettim bak şimdi tatlı yapacaktık sende dimic :)
Evett hemde Antep fıstıklıHerşeyim yarın yamalak kız daldı şuan bende mutfağa dalıp foto ekleyip geliyorum
Seninki ni de merak ettim bak şimdi tatlı yapacaktık sende dimic :)
Hayırlı cumalar konunuzu yeni gördüm ne kadar güzel olmuş ellerinize sağlıkHayırlı cumalar kızlar
Antep çok pahalı yaaa neye güvendiysemEvett hemde Antep fıstıklı
Taşıyor musunKonu uygun olmadığı için taşıyorum yada bize muhteşem ötesi bir künefe getir