Onu benimki ilk evlendigimizde yapardi kalkardi yataktan sen kimsin derdi sinirli sinirli ay ben bir tırsss tırsss bogacak adam beni
Kim miyim diye saf saf bakardim kafayi koyup geri uyurdu adam uyumak icin dunyaya gelms 2 gun once dustum merdivenlerden gece ev gumburtu koptu 20 dk toparlayamadim kendimi indim adamin yanina ya dedim olsem ruhun duymayacak noldu kiii diyo
Antep yemek çeşitleri çok olduğu için 1 saat önce antepli oldumOfff anam offf ne katmeriniz var sizinhele hele entepliiii gel yanimaa giymatli
Sana çalışıcam o zamanBen Antepliyim
Antep yemek çeşitleri çok olduğu için 1 saat önce antepli oldumYoksa Ankara'lıyım.
AnKara keçisini fırına süreyim kısa yoldan
Aynen valla :)
Yok kuzum iyileşti onlar :)
Nasıl da bilmiş
Hahahaha AynenDokuz kapi gezince öyle oluyor
Tşk ederim seni de beklerizYeni kategori hayırlı olsunKatılacak olan herkese başarılar şimdiden.
Sen uzak dur bence kategoriden yoksa adamının Çebi yanarYenı kategorınız hayırlı ugurlu olsun.
ay yemek görmek ıstemıyorum zatenSen uzak dur bence kategoriden yoksa adamının Çebi yanar
@-cantanem-Güzel tarifi kaptın:)
Geceden gitti tarifler sanırım nevreste ye yazdığım 4. Tarifi aldım@-cantanem-
abla yoksa arkadaş benim tarifimimi kaptı.
bende diyorum sabahın köründe yazdım kim aldı tarifimi, geceden kapmış galiba
Jeneratörüm var ama cok sesli calisiyor ve benzin yetistiremiyorumAbii sen nereye ışınlandın jeneratör yollayalim
ben girmedim ya. yöremizin bir yemeği vardı onuda kaptırdımGeceden gitti tarifler sanırım nevreste ye yazdığım 4. Tarifi aldım
Ek dün gecede burdaydim birde ://
Hangi yöreden sin bende olabilirimben girmedim ya. yöremizin bir yemeği vardı onuda kaptırdım
cantanemden şüpheleniyorum
eveeeeet sende olabilirsinHangi yöreden sin bende olabilirim
Yok ben değilmişimeveeeeet sende olabilirsin
erzurum canım
İnşallah canımTşk ederim seni de bekleriz
Tarifi önce nevreste ye bildirmen gerekiyor haberin olsunİnşallah canım