- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durum çok vahimmis, senin pek Şansın yok galiba tüh tüh tüüüh bu ara bdv den uzak durHehe aynen ya bdv ye açılan konulara yorum yaparım kavga çıkar ban yerim yarışmaya da katılamam yine ben değil başkası birinci olur bi hayal etsene hahahha
Katılıyor musun ?günaydın kızlar yeni kategori hayırlı olsun...
ben yerimi seviyorum canımKatılıyor musun ?
inşallah tarifim kapılmamıştır. zaten memlekette bir tane yöresel tarifimiz var
Abii sen nereye ışınlandın jeneratör yollayalimyok yok sakın .... Elektriğimiz yok 3 gündür sefalet içindeyiz, hatta evimiz bile yok burada birde aküler bittiği için buzdolabı kapanmış karavana kokudan girilmiyor : (
Yok canim hangi yoreden istersen Ama kendini o yoreleli hissederek yapman lazimyoksa lezzetli olmuyoKendi memleketimizin tarifini mi yapıcaz illâ
Geldimm
Kizzz konu gece mi açıldı valla bahilmisim benSenin cikita muz bu aksam çok şeyler kaçırdı okadar da tembihledim, sürüden ayrılma, Kurt kapar deyii ama yok
ByNkoaLa
Aynen valla :)Oda bizim gibi sabaha bekliyordu yeni kategoriyi
Yok kuzum iyileşti onlar :)Her akşam olurdu, bu akşam yok, çocuğu mu hasta acaba ?
Nasıl da bilmişHasta değil sanirim...
Bugun epey gezdi:)))
Yorgun düştü bence
Ben AntepliyimYok canim hangi yoreden istersen Ama kendini o yoreleli hissederek yapman lazimyoksa lezzetli olmuyo
Muzlu puding koala mı
HahahahaGecen et yemeginede katilmadinprolugu kacirdi:) bu defa gene sona kalacak
Offf anam offf ne katmeriniz var sizinhele hele entepliiiigel yanimaa giymatliBen Antepliyim
Hayırlı olsunnnn aaablaaa yeni kategori
Onu benimki ilk evlendigimizde yapardi kalkardi yataktan sen kimsin derdi sinirli sinirli ay ben bir tırsss tırsss bogacak adam beniHahahaha
Valla aksam nasıl bayilmisim bi gorsen
Bi de gece uykmda eşime trip yapabilmeyi basarmism