- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapacaktin kiC A N O
abla yoksa arkadaş benim tarifimimi kaptı.
bende diyorum sabahın köründe yazdım kim aldı tarifimi, geceden kapmış galiba
Bende bı bakayım karar veremedim.Yok ben değilmişim
Ben egeliyim ama başka yöreden seçtim
Dememmmm ki.Ne yapacaktin ki
Yok bana ait degil yanlış adresDememmmm ki.
Yasak
H ile mi başlıyordu sizin tarif
O kadar cabuk mu kapiliyor bu tariflerDememmmm ki.
Yasak
H ile mi başlıyordu sizin tarif
Aa ask olsun zaten kuru fasulye yemegi Azerbaycan mutfaginda yok:))dokandi yaa bu konu sanki bana simdi bu lafin uzerine benim oyle bi sey yapmam lazim ki ama neebence yöresel olur : ) gidip kuru fasulye yapmayacaksın değil mi ?
Hoş geldin :)Geldimm
Geç kalmış sayılmazsın :)Kizzz konu gece mi açıldı valla bahilmisim ben
Aman iyi olsunlar :)Aynen valla :)
Yok kuzum iyileşti onlar :)
Nasıl da bilmiş
beyran mı ? Bende muptelası oldumAntepli biri beyran yapsın
Şuan adını duymak ıstemıyorum ama bulantım geçsin.Hoş geldin :)
Geç kalmış sayılmazsın :)
Aman iyi olsunlar :)
beyran mı ? Bende muptelası oldum
Hahahaha Herkes hali hazırda senin aşermeni bekliyor, cok şanslısınŞuan adını duymak ıstemıyorum ama bulantım geçsin.
sürekli canım çekti deyip patronuma aldırcam
Şuan herkes benden bi aşerme belirtisi beklıyor ..
Durmadan soruyolar bak canın bişey çekerse söyle diye diye bı hal kaldılar
Keşke bulanıtlaırm geçse de dünyaları yesemBirileri aş ermemi dedi... vukuatlıyım o konuda nedense canım hep yöresel şeyler aş erdi bir de bu kategori oy oyy neler aş eririm artıkın
Sanirim aklima bi sey geliyo ama ben hep milletin bilmedigi bi yemek oldugundan kaybediyorum
Sizin bı pilav var fisinmah mıydı neydi erikli bı pilav ben ona bayilmistim ondan yapabilirsinizO kadar cabuk mu kapiliyor bu tarifler
ben deminden beri dusunuyorum hic bi sey bulamiyorum
O günlerde gelecek :) ben 10 haftaya kadar bilmedim hamile olduğumu emzirdiğini için adetim geç oluyordu o 10 hafta kusmam olmadı ama tiskintim çok olmuştu anlam veremiyordum bende :)Keşke bulanıtlaırm geçse de dünyaları yesem
Bende dıyorum kı bu hamılelğini anlamayanlar nasıl anlamıyorO günlerde gelecek :) ben 10 haftaya kadar bilmedim hamile olduğumu emzirdiğini için adetim geç oluyordu o 10 hafta kusmam olmadı ama tiskintim çok olmuştu anlam veremiyordum bende :)