- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Ne olmuş Elçin’e bebeğe mi bişey olduElçinin durumu henuz belli degil mi. Ay ben kesin sandiydim da gittim profilene yazi yazdim ya. Ayy insallah guzel haberler gelir ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne olmuş Elçin’e bebeğe mi bişey olduElçinin durumu henuz belli degil mi. Ay ben kesin sandiydim da gittim profilene yazi yazdim ya. Ayy insallah guzel haberler gelir ya
Demaaa sen bana kiyamann.O tuz ruhu sana neler yapacak amaaaaa
Leslie yapmasan ne olur takıma gelmiyorsunDemaaa sen bana kiyamann.
inan ki daha yarim saat oncesine kadar leslie yaptim 3 mil.
Karışık biraz durum. Kese var bebek yok kalp atisi yok vs demisler. Doktoru kürtaj için gel felan demiş galiba korkmuş baya. Ama yasminsay az once sali gunu yine gidicek kontrole dedi. Umarim bisicik olmaz guzel haberlerle gelirNe olmuş Elçin’e bebeğe mi bişey oldu
Yaaa hadi inşallah ama ilk gebelikte böyle durumlar olabiliyor malesef inşallah bişey çıkmaz herşey yoluna girerKarışık biraz durum. Kese var bebek yok kalp atisi yok vs demisler. Doktoru kürtaj için gel felan demiş galiba korkmuş baya. Ama yasminsay az once sali gunu yine gidicek kontrole dedi. Umarim bisicik olmaz guzel haberlerle gelir
tam geliyom sonra geri gidiyorumLeslie yapmasan ne olur takıma gelmiyorsun
Insanın hissettiği yaş önemli26 yaşında bir ihtiyar bende ihtiyarsam demek ki aynı yaştayız
O ses mi hımmm bende yarını bekliyorum msterchef var
Umarım ya inşallahYaaa hadi inşallah ama ilk gebelikte böyle durumlar olabiliyor malesef inşallah bişey çıkmaz herşey yoluna girer
Bide yardımcı olacaksın ki bir daha gelmezsen zaten ağzımı açmayacam karar aldımtam geliyom sonra geri gidiyorum
Geliyorum o zaman yarin sporlarımi soylemeye soyle biraz dolanayım orda
Amin canım benim, sağolasınAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Rabbim sevenlerine sabir versin insallah.
As elcin kim?Elçin’in herkese selamı var kızlar
Net değil henüz canım.Elçinin durumu henuz belli degil mi. Ay ben kesin sandiydim da gittim profilene yazi yazdim ya. Ayy insallah guzel haberler gelir ya
Kankeytam nerde senin tarif amma tembelsin haa:))O tuz ruhu sana neler yapacak amaaaaa
Sırf birazcık yemek bilgim artsın diye izliyorum daha çok kavga ağırlıklı arada yemek de yapıyolarInsanın hissettiği yaş önemli
Ben o yarışmayı hiç sevmiyorum, nimete yazık vallahi. Yemek mi yapıyorlar, savaş mı ediyorlar belli değil ? hele o murat, ümüğünü sıkasım geliyor
Haa grlmiyommu buraya artik?
Dıdim sana beceremem benden aktif birileri vardir diye elime yuzume bulaatiririm diyeBide yardımcı olacaksın ki bir daha gelmezsen zaten ağzımı açmayacam karar aldım
Yaaa sorma ben tembel ne tembel kafasını kaşıyacak zaman bulursa yapacak bu hafta inşallahKankeytam nerde senin tarif amma tembelsin haa:))
Murat olmadan tadı çıkmaz bende kavurmacıya gıcığımInsanın hissettiği yaş önemli
Ben o yarışmayı hiç sevmiyorum, nimete yazık vallahi. Yemek mi yapıyorlar, savaş mı ediyorlar belli değil ? hele o murat, ümüğünü sıkasım geliyor
Onların yemek bilgisi mi varmış. Hiç belli olmuyorSırf birazcık yemek bilgim artsın diye izliyorum daha çok kavga ağırlıklı arada yemek de yapıyolar