- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Ama haftaiçi zeytine gittik iki gün temizlik yaptım üstüne 2 günde dışarda geçti nasıl yorulmayayım canım bu hafta full doluyduGezmekten mi yoruluyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama haftaiçi zeytine gittik iki gün temizlik yaptım üstüne 2 günde dışarda geçti nasıl yorulmayayım canım bu hafta full doluyduGezmekten mi yoruluyorsun
Allah kolaylık versin canım benim, meşguliyet iyidirÇok yorgun geçen hafta hem temizlik hem zeytin toplama haftasonu evde durmadan şimdide kurstaki derslerle meşgul çok Yorgunum çokkkk
Hepsi üst üste gelince baya hırpalanmışsın canım, dinlenmeye de hiç fırsat olmamışAma haftaiçi zeytine gittik iki gün temizlik yaptım üstüne 2 günde dışarda geçti nasıl yorulmayayım canım bu hafta full doluydu
Aslında öyle ama iki gün full yatıp dinlensem iyi olacaktı ama bana huzur yok malesef sen napıyosunAllah kolaylık versin canım benim, meşguliyet iyidir
İnşallah dinleniriz bu hafta sağlık olsun diyoruz artık canım aynen öyle mecburHepsi üst üste gelince baya hırpalanmışsın canım, dinlenmeye de hiç fırsat olmamış
Dünya işleri işte mecbur yapıyosun
Ben ne yapayım, her gün babama gidiyorum. Toparlanması için motive olmaya çalışıyorum, bir yandan iş peşinde koşturuyorum. Bende senden farksız değilim yani.Aslında öyle ama iki gün full yatıp dinlensem iyi olacaktı ama bana huzur yok malesef sen napıyosun
Hayır olsun ben bişey mi kaçırdım ne oldu babanaBen ne yapayım, her gün babama gidiyorum. Toparlanması için motive olmaya çalışıyorum, bir yandan iş peşinde koşturuyorum. Bende senden farksız değilim yani.
As. Sende çok selam söyle :)Elçin’in herkese selamı var kızlar
Inşallah hersey yoluna girer, haklarında hayırlısı olsun.Onunda kesede sadece yolk kesesi görülmüş 5+5 te. Daha sonraki gidişte kesede bir gri belirti görülmüş. Kalp atımı usg de hafif olarak görünmüş, fakat duyulmamış.
Doktor usg cihazıma güveniyorum, göbekten bakmam yeterli demiş.
Bende ona ailemden bir usg cihazı hatasını anlattım.
Salı gününe randevu almış.
Bende öptümTeveccühünüz efenim, öpüyorum çok
InşallahEderim canım benim, hayırlısıyla bir Salı olsun inşallah.
Bela ayını bitirdik sonunda, güzel haberlerle gelir inşallah
hadi bacım, bu sefer istediğin gibi olur, hayırlısı olsunBeni de İŞKUR’dan çağırdılar
Sonunda düzgün bir iş bulcam sanırım
Perşembe günü amcamı kaybettik canım.Hayır olsun ben bişey mi kaçırdım ne oldu babana
İnşallah kuzumAs. Sende çok selam söyle :)
Inşallah hersey yoluna girer, haklarında hayırlısı olsun.
Bende öptüm
Inşallah
hadi bacım, bu sefer istediğin gibi olur, hayırlısı olsun
He canım, söyle
Beğene beğene geliyorsun, bir soluklan diye şeyettimHe canım, söyle
Ihtiyarlik, geriden geriden takip ediyorum o ses turkiye izliyordum, reklam olduBeğene beğene geliyorsun, bir soluklan diye şeyettim
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Rabbim sevenlerine sabir versin insallah.Perşembe günü amcamı kaybettik canım.
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun gülüm Allah sabrınızı artırsınPerşembe günü amcamı kaybettik canım.
26 yaşında bir ihtiyar bende ihtiyarsam demek ki aynı yaştayızIhtiyarlik, geriden geriden takip ediyorum o ses turkiye izliyordum, reklam oldu
O tuz ruhu sana neler yapacak amaaaaaBir tuz ruhu gördüm sanki