Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme o her yemeğin profesörü
İletirim canımCanım bizden de selam söyle inşallah güzel haberler alırız bu doktorlar neden böyle üzüyorlar ki insanı anlamıyorum zaten hamile hassas bir dönem asıl doktorun anlaması lazımken inşallah yoluna girer herşey
Senin tarifi bekliyoruzHa bu karilar neetmis daaa sabah sabah Allahim bu ne tarifler masallah
Ha bu karilar neetmis daaa sabah sabah Allahim bu ne tarifler masallah
Çok sevindim canım Hayırlı bol kazançlı olsun inşallahKızlar, iş görüşmem olumlu sonuçlandı. İşyeri İşkurla iletişime geçip, en kısa sürede işbaşı yapacakmışım
İnşallah canım benimÇok sevindim canım Hayırlı bol kazançlı olsun inşallah
Hayırlı olsun balım. Çok sevindim. Inşallah bu sefer memnun kalırsınızKızlar, iş görüşmem olumlu sonuçlandı. İşyeri İşkurla iletişime geçip, en kısa sürede işbaşı yapacakmışım
İnşallah kuzum, inşallahHayırlı olsun balım. Çok sevindim. Inşallah bu sefer memnun kalırsınız
Kızlar, iş görüşmem olumlu sonuçlandı. İşyeri İşkurla iletişime geçip, en kısa sürede işbaşı yapacakmışım
Sağolasın canım benim, inşallahHayırlı uğurlu bol kazançlı bereketli olsun canım
Seni kk da sık göremeyeceğiz desene artik iş kadınısın
Sağolasın canım benim, inşallah
İşe başladıktan sonra, ancak molalar ve akşam saatlerinde aranızda olurum sanırım.
Yapacağım inşallah, ama ne zaman bilmiyorumTarifini biran evvel yap bence canım...
Her an işbaşı yapabilirsin ve zaman bulamazsın
Hayirli oksun canim:))Yapacağım inşallah, ama ne zaman bilmiyorum
As cnmSelamlar :)