- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
Başkasını istesem teklif ederim onlara dimiDıdim sana beceremem benden aktif birileri vardir diye elime yuzume bulaatiririm diye
Neyse geleyim de birr elimden geleni yaparim bu sefer insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkasını istesem teklif ederim onlara dimiDıdim sana beceremem benden aktif birileri vardir diye elime yuzume bulaatiririm diye
Neyse geleyim de birr elimden geleni yaparim bu sefer insallah
Haha desene seninki nerde:)) benimkidevortada yok henuz:)Yaaa sorma ben tembel ne tembel kafasını kaşıyacak zaman bulursa yapacak bu hafta inşallah
Bir süre gelmeyecekmiş canım.Haa grlmiyommu buraya artik?
8. Haftaya kadar kalp atisida olur kesede olur insallah kizda bi agiz tadi birakmadi bu hain doktorklar
Bazı doktorlar böyle oluyor canım insanı kendinden ediyorlar malesefHaa grlmiyommu buraya artik?
8. Haftaya kadar kalp atisida olur kesede olur insallah kizda bi agiz tadi birakmadi bu hain doktorklar
3 şeften bişeyler kapmaya çalışıyorum, çıraklardan değil kuzumOnların yemek bilgisi mi varmış. Hiç belli olmuyor
Timammmmm kizma ozledim geliyommBaşkasını istesem teklif ederim onlara dimi
Yaparız nasılsa daha çok var gülüm yahuuuu sağlık olsunHaha desene seninki nerde:)) benimkidevortada yok henuz:)
Iste hepsi reyting uğrunaMurat olmadan tadı çıkmaz bende kavurmacıya gıcığım
Hadi ya neyse sekam sole icini fersb tutsunBir süre gelmeyecekmiş canım.
İnanayımmıııTimammmmm kizma ozledim geliyomm
Tamam canım, iletirimHadi ya neyse sekam sole icini fersb tutsun
Ya daha 6. Haftada kalp atisini duymaktan bahsediyolar cok sacma. Helebi 8 haftalik olsun yok illa gicik etcekkerBazı doktorlar böyle oluyor canım insanı kendinden ediyorlar malesef
Evet onlardan olabilir3 şeften bişeyler kapmaya çalışıyorum, çıraklardan değil kuzum
Dogruda vak oldu ayin 12 si bu kategori kolum kslkmiyo gibiYaparız nasılsa daha çok var gülüm yahuuuu sağlık olsun
ivit geçmişi okuyamadim ama geleceğe bakacağız. Gelemde bir kaynasayim diyet sever arkadaslarlaİnanayımmııı
Öyle deme o her yemeğin profesörüMurat olmadan tadı çıkmaz bende kavurmacıya gıcığım
Canım bizden de selam söyle inşallah güzel haberler alırız bu doktorlar neden böyle üzüyorlar ki insanı anlamıyorum zaten hamile hassas bir dönem asıl doktorun anlaması lazımken inşallah yoluna girer herşeyTamam canım, iletirim