- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hadi hayırlısı olsun canımBeni de İŞKUR’dan çağırdılar
Sonunda düzgün bir iş bulcam sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun canımBeni de İŞKUR’dan çağırdılar
Hangi alan için ?Beni de İŞKUR’dan çağırdılar
İnşallah canım benimHadi hayırlısı olsun canım
Makina operatörlüğü ve kesimi sanırım. Danışmanım Pazartesi bir gel, konuşalım dedi. Yarın gideceğim inşallah.Hangi alan için ?
Sonuç iyi olmazsa söyle basayım orayı
Hadi hayırlısı olsun balım inşallah yerleşirsinİnşallah canım benim
Makina operatörlüğü ve kesimi sanırım. Danışmanım Pazartesi bir gel, konuşalım dedi. Yarın gideceğim inşallah.
Cancağzım napıyorsun dün bugün evde olmayınca giremedim ancak gördümDussuzum hoşgeldin
İnşallah ballım, kesin olarak konuştu ama hayırlısı.Hadi hayırlısı olsun balım inşallah yerleşirsin
Olsun canım, can sağlığı olsun iyiyiz çok şükür sen nasılsın gezmelerdesin sanırımCancağzım napıyorsun dün bugün evde olmayınca giremedim ancak gördüm
İyi geceler canımIyi geceler hanimlar.
Büyük ihtimal olur o zaman canısıİnşallah ballım, kesin olarak konuştu ama hayırlısı.
Cumartesi Pazar pek evde olmuyoruz eşimle araba nereye biz oraya o yüzden hafta sonu pek giremiyorum canım çok şükür bende iyiyimOlsun canım, can sağlığı olsun iyiyiz çok şükür sen nasılsın gezmelerdesin sanırım
İnşallah canım benim, yarın ola hayr olaBüyük ihtimal olur o zaman canısı
Allah daha iyi etsin canımCumartesi Pazar pek evde olmuyoruz eşimle araba nereye biz oraya o yüzden hafta sonu pek giremiyorum canım çok şükür bende iyiyim
İnşallah canım benim, yarın ola hayr ola
Eşim için Öyle gülüm ama sanki ben haftasonu daha çok yoruluyorumAllah daha iyi etsin canım
Gezin tabi haftanın yorgunluğu anca öyle çıkıyor sefanız olsun gülüm
Kuşummmmmmmmmm
Nasılsın DuzsuzummmKuşummmmmmmmmm
Gezmekten mi yoruluyorsunEşim için Öyle gülüm ama sanki ben haftasonu daha çok yoruluyorum
Çok yorgun geçen hafta hem temizlik hem zeytin toplama haftasonu evde durmadan şimdide kurstaki derslerle meşgul çok Yorgunum çokkkkNasılsın Duzsuzummm