- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Hahaha aynen canim yaa: ( srn bike iki canlisen bu kategori de tembel çıktın canım, şimdiye kendi tarifini yapıp diğer tarifleri denemeye gecmen gerekiyordu
Halinle yaptin ben daga uyuz uyuz ilerleyemedkm: (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aynen canim yaa: ( srn bike iki canlisen bu kategori de tembel çıktın canım, şimdiye kendi tarifini yapıp diğer tarifleri denemeye gecmen gerekiyordu
Yasmindi dimk nazar eden bana:))Nazar oldu
Aynen öyle Yoksa tontriko'm çok becerikli hemen yapardıZaten hep suç Nazar'ın
Orasını bilmemYasmindi dimk nazar eden bana:))
Sagol boncuum sende olmasan kim gazliycak beni:))Aynen öyle Yoksa tontriko'm çok becerikli hemen yapardı
Ama bunlar gerçekler herkes biliyorSagol boncuum sende olmasan kim gazliycak beni:))
Yaparsın sen, bu sefer de bakır kap mı kullanacaksınHahaha aynen canim yaa: ( srn bike iki canli
Halinle yaptin ben daga uyuz uyuz ilerleyemedkm: (
Özelikle hamurla arası çok iyi, kesin yine hamurludurAynen öyle Yoksa tontriko'm çok becerikli hemen yapardı
Tesekkur ederim boncuum sen kadar olamamda iste idare ediyorum :)Ama bunlar gerçekler herkes biliyor
Bilmemki, kullanayim mi:)) degisiklik yapayim diyorum ama:))Yaparsın sen, bu sefer de bakır kap mı kullanacaksın
Özelikle hamurla arası çok iyi, kesin yine hamurludur
Evet evet degusuk yap, yoksa adın Bakırcı tontriko ya çıkacak, dost acı söylerBilmemki, kullanayim mi:)) degisiklik yapayim diyorum ama:))
Haha bu defa mayajkolik baci kullanmis baya guzel sunum yapmis:)Evet evet degusuk yap, yoksa adın Bakırcı tontriko ya çıkacak, dost acı söyler
O tarif pembe ve yeşilin ahengiyle iç içe harika olmuş, boşuna süslü şef değil ya yapacak tabiiHaha bu defa mayajkolik baci kullanmis baya guzel sunum yapmis:)
Aynen sunumlarini begeniyorum zaten ben onun:) seninkise yakiyo super eline saglik tekrardan:)O tarif pembe ve yeşilin ahengiyle iç içe harika olmuş, boşuna süslü şef değil ya yapacak tabii
Benim arka plan boş. Sadece tabak doluAynen sunumlarini begeniyorum zaten ben onun:) seninkise yakiyo super eline saglik tekrardan:)
Yasmindi dimk nazar eden bana:))
Yok estağfurullah sen de bayağı hamaratsınTesekkur ederim boncuum sen kadar olamamda iste idare ediyorum :)
Durumu nasıl canımElçin’in herkese selamı var kızlar
Daha alışmış durumda, korkuları var haklı olarak. Biraz yatıştırdım, fakat yine de tam kapsamlı kontrolle, başka bir doktor görüşü almasını yineledim.Durumu nasıl canım
Aslında benim de öyle oldu çok geç kalp atışı duyduk.Hatta 7. haftada keseyi dolu görebildik..Yani geç döllenmiş olabilirDaha alışmış durumda, korkuları var haklı olarak. Biraz yatıştırdım, fakat yine de tam kapsamlı kontrolle, başka bir doktor görüşü almasını yineledim.