Balkonda mı çekim yapsam, karar veremedim.
Hiç canım istemiyor, kesin yine erkek dogurcam
Gözümde canlandı yahu künefe
Sen halledersin ama kendini yormaTamam canım, şimdiden kolay gelsin
Malesef, Allah ne verdiyse
Orasi belli olmaz kihizz:) ben 3 undede eksi yedim:) 2 oglan 1 kiz:))Hiç canım istemiyor, kesin yine erkek dogurcamoğlumdada acı ekşi yiyordum
Orası heec belli olmazBence senin tarif benden önce gelir
bakalımEvet bence öyle yap
Gün ışığından faydalan
Fırsatı kaçırma
Hiç canım istemiyor, kesin yine erkek dogurcamoğlumdada acı ekşi yiyordum
Sağol canım, inşallah :)Sen halledersin ama kendini yorma
öyle mi diyorsunOrasi belli olmaz kihizz:) ben 3 undede eksi yedim:) 2 oglan 1 kiz:))
Evet öyle tabiki, en başı sağlıkInşallah Allah hayırlısını nasip etsin
Gönlündekini versin canım
Cinsiyeti mühim değil
Ee tabii nasip canim saglikli olsunda en onemlisi buSağol canım, inşallah :)
öyle mi diyorsunhayırlısı, sağlıklı olsunda
Aynen canımEe tabii nasip canim saglikli olsunda en onemlisi bu
Malzemeler hazir bugun aldirdimda.. kucuk ogkan hastalanmis bu defada ne zaman tarif yapmaya niyet etsem burisi hastalancak illa:))Aynen canım
Sen ne zaman yapıyorsun tarifi ? :)
Geçmiş olsun canım, senin 3ü de küçükler. Allah yardımcın olsun. Iyi olduğunda yaparsın artık :)Malzemeler hazir bugun aldirdimda.. kucuk ogkan hastalanmis bu defada ne zaman tarif yapmaya niyet etsem burisi hastalancak illa:))
Geçmiş olsun canımMalzemeler hazir bugun aldirdimda.. kucuk ogkan hastalanmis bu defada ne zaman tarif yapmaya niyet etsem burisi hastalancak illa:))
Sagolasin boncuumGeçmiş olsun canım
Bakicaz canim ahandaxsyin 10 oldu:)) bi an once yapsam rahatlicam aslinda:))Geçmiş olsun canım, senin 3ü de küçükler. Allah yardımcın olsun. Iyi olduğunda yaparsın artık :)
Ben yarın yapacağım, malzemeler hazırBakicaz canim ahandaxsyin 10 oldu:)) bi an once yapsam rahatlicam aslinda:))
Malzemeler hazir bugun aldirdimda.. kucuk ogkan hastalanmis bu defada ne zaman tarif yapmaya niyet etsem burisi hastalancak illa:))
Ben yarın yapacağım, malzemeler hazırCanan da yapıyor. Sende yap 3leyelim