- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Sagol hayatim:)Geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol hayatim:)Geçmiş olsun canım
şimdiden kolay gelsinGünaydın
şimdiden kolay gelsin
Yok şimdi kahvaltı yapcam, gece az daha bayıliyordum, şekerim düştü. Gözüm karardı, başım bi tuhaf. Soğuk terleme, esimde yoktu evde. Kendimi hemen yan odaya attım. Sonra şeker mandalina falan yedim. Şimdi iyiyim. Öğlen yapacağım ben :)Sanada canımcım
Başladın mı?
Ben hazırlığı yaptım
Dinlendiriyorum
Bende aynen dinlendiriyorumSanada canımcım
Başladın mı?
Ben hazırlığı yaptım
Dinlendiriyorum
Günaydın canım :)Günaydın
Ne yaptın canım tarifi hazırlıyor musun?Günaydın canım :)
Öğlen 2 gibi hazır olacakNe yaptın canım tarifi hazırlıyor musun?
Hadi hayırlısı bekliyoruzÖğlen 2 gibi hazır olacak
Yok şimdi kahvaltı yapcam, gece az daha bayıliyordum, şekerim düştü. Gözüm karardı, başım bi tuhaf. Soğuk terleme, esimde yoktu evde. Kendimi hemen yan odaya attım. Sonra şeker mandalina falan yedim. Şimdi iyiyim. Öğlen yapacağım ben :)
Bende aynen dinlendiriyorum
Konunuzu bugün mü açıyorsunuz
Dikkat et kiz... ilk haftalar cok olur oyle tansyon filan duser. Ekstra enerji istiyo vucutYok şimdi kahvaltı yapcam, gece az daha bayıliyordum, şekerim düştü. Gözüm karardı, başım bi tuhaf. Soğuk terleme, esimde yoktu evde. Kendimi hemen yan odaya attım. Sonra şeker mandalina falan yedim. Şimdi iyiyim. Öğlen yapacağım ben :)
Sağol canım :)Geçmiş olsun canım
Ilk gebeligimde dogurana kadar boyleydim. Nefesim kesiliyo, gözüm kararıyor. Bayılacagimi anlıyorum. Yatınca geçiyor.Dikkat et kiz... ilk haftalar cok olur oyle tansyon filan duser. Ekstra enerji istiyo vucut
Zatdn ayaktaysan oturacaksin, oturuyosan yatacaksin.. yatiyosun kalkmiycaksin. Gecmis olsun canim.. dusuk tansyon yuksek tansyondan iyidir gebelikteSağol canım :)
Ilk gebeligimde dogurana kadar boyleydim. Nefesim kesiliyo, gözüm kararıyor. Bayılacagimi anlıyorum. Yatınca geçiyor.
Evet canım, yüksek olsa nasıl dusureceksin. Düşük olunca bir tuzlu ayran içersin, yükselirZatdn ayaktaysan oturacaksin, oturuyosan yatacaksin.. yatiyosun kalkmiycaksin. Gecmis olsun canim.. dusuk tansyon yuksek tansyondan iyidir gebelikte