- 17 Ağustos 2023
- 194
- 50
- 19
-
- Konu Sahibi caresizlikzor
genelde tavsiye etmezler ama düşüneceğimDoğumda anal fissür olmuştum
Çok mükemmel bi genel cerrah buldum ve iyileştim
Halada dua ederim
Özel hastaneler bi halta yaramıyo devlete git
Mevlüt Topbaş. Iki tanıdığım ona giderek tedavi oldu, çok şükür ikisi de iyileşti.Hemoroidse iyi bir ameliyat kesin çözüm. Benim amcam 55 yaşında. Kendimi bildim bileli bu sorunu vardı. Birkaç sene önce artık tak etti ameliyat oldu. Ben şimdiye kadar yaşamıyormuşum diyor. Ankarada bi doktora girmişti.
Hatta adam o kadar meşhur ki bu ameliyatta lakabı g.tçü
Evet adını biliyorum. Benim de amcam ve eniştem trabzondan ankaraya gittiler çok memnunlar. Hele amcamın saatlerce hiç kalkmadan oturduğu bir işi var. Bunca yıl niye bekleyip eziyet çekmişim diyor hep.Mevlüt Topbaş. Iki tanıdığım ona giderek tedavi oldu, çok şükür ikisi de iyileşti.
Oğlumun popoda çatlak için kuyruk sokumu bölgesine yaptık hacamat genelde popo vs için kuyruk sokumuna yapılır sülük direk o bölgeye yapılıyor ama ben ablam bu işte ona yaptırıyorum evde yapıyor ama kendi çalıştıgı klinik de var istanbul anadolu yakasındaSiz hacamati nerde yaptridniz acaba birde mesela makat bolgesinde olan sikintilar icin hangi bolgeye yapiliyor hacamat veya sülük.ya benim yuzumde bir damar sıkintisi var tabiki damar ustune yaptrmam ama yakin bilgeye yapsalar o damarin akisini duzeltirlermi acaba
Kayısı da AC karnına çok etkili. İnciri de evde olduğu zaman demiyorum ama normal seyrinde hic gitmez illa ki birşeyler yapmam lazimHergun 5 adet kuru incir ye. Kuranda da geciyor. Ici deki tihumlar suyu cekip diskini yumusak hale getiriyor kayganlastiriyor. Dene bak
yaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
düşünmüştüm ki daha fazla ilerlemeden ameliyatla kesin çözüm olsunBen de ilerlerse hemoroide döner demişti doktor ama geçti. Tuvaletinzi saatli yapın yani sabah akşam vs gibi. Geçirmeyin tuvalet alışkanlığı edinin, yediklerinize dikkat edin.
Bir de at kestanesi kremi var. Jeli de olabilir. Hemoroide anal fissüre çok iyi geliyor. Alın bi kullanın derim. Ameliyatı en son seçenek düşünün. Yediklerinizden çok bu daha çok hayat alışkanlığı ile ilgili. Düzenli bi yuvalet alışkanlığı edinmek falan.
çok teşekkürler markasını bulursanız çok güzel olurBeslenme şeklinizi kendinize göre belirleyin. Şöyle ki doğuştan kronik kabızlık sorunu ile uğraştım. Lise, üniversite döneminde artık dayanılmaz ağrılar, çatlak vs... Doğal karışım bir krem vardı masaj kremi. Yıllar önce bir arkadaşımın annesi başka bir yarayı iyileştirdiğini söyleyerek vermişti. Denemekten hiç bir şey kaybetmem dedim. Markasını bulursanim göndereyim size. O ağrısını, çatlakları aldı. Doktora hiç göstermedim ama basur memesi de vardı o dönem. Ama kabızlık devam ettiği sürece problem tekrarladı. Stresimi düzenlemek benim için en ideali oldu. Beslenme şekli olarak eskiye göre daha az sağlıkçı besleniyorum ama moral bozukluğum daha az. Şu an 31 yaşındayım hamileliğimde 2 yıl önce bir ara oldu yeniden düzeldi.
Babam da yaptırmıştı yıllar önce sanırım aynı adamHemoroidse iyi bir ameliyat kesin çözüm. Benim amcam 55 yaşında. Kendimi bildim bileli bu sorunu vardı. Birkaç sene önce artık tak etti ameliyat oldu. Ben şimdiye kadar yaşamıyormuşum diyor. Ankarada bi doktora girmişti.
Hatta adam o kadar meşhur ki bu ameliyatta lakabı g.tçü
Ben de oyleyim ama incire basladigimdan beri normale döndu. Yemeyi biraktim hala normal devam ediyorKayısı da AC karnına çok etkili. İnciri de evde olduğu zaman demiyorum ama normal seyrinde hic gitmez illa ki birşeyler yapmam lazim
Denedikten sonra geri donus yapteşekkürler
At kestanesi ve nar bi ieyi vardı unuttum... kudret narı hah, bu da çok faydalı. İleri seviye değilse ameliyatsız kurtulursunuz.düşünmüştüm ki daha fazla ilerlemeden ameliyatla kesin çözüm olsun
tamamdır hastane muayenesinden sonra bakacağımDenedikten sonra geri donus yap
Dr a gittiniz mi acaba benimde aynı şekilde çatlak var ne güzel olmuyordu ama 2 gündür çok fenayım resmen ayıptır soylemesi tuvaletimi yaparken ağlıyorum canım okadar yanıyor kantaron yağı sürüyorum ama faydası hala yok şuan bile zor oturuyorum psikolojim alt üst oldu 2 gündetamamdır hastane muayenesinden sonra bakacağım
cuma günü gideceğimDr a gittiniz mi acaba benimde aynı şekilde çatlak var ne güzel olmuyordu ama 2 gündür çok fenayım resmen ayıptır soylemesi tuvaletimi yaparken ağlıyorum canım okadar yanıyor kantaron yağı sürüyorum ama faydası hala yok şuan bile zor oturuyorum psikolojim alt üst oldu 2 günde
makat çatlağı varmışKesin hemoroid mi makat çatlağı da olabilir
Benim eniştem amiliyat oldu hala dikkat ediyor ama eskisi kadar değil. Çok acı yemiyor bir tek onun haricinde canının istediği şeyleri yiyoryaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
ben de birkaç ay krem deneyeceğim doktorun verdiklerinden geçmezse ameliyat düşüneceğimBenim eniştem amiliyat oldu hala dikkat ediyor ama eskisi kadar değil. Çok acı yemiyor bir tek onun haricinde canının istediği şeyleri yiyor