Hemoroidin kesin çözümü var mı? bıktım artık?

Mesajıma neden beğenmedim attılar anlamadım.eee anal seksten de oluyor.yapmayanlar niye üstüne alınıyor ki.o yaşlarda hata yapılabilir uyarmak için yazdım ne var bunda ?
Ferhans her durumda olayı oraya bağlamandan sıkıldım diye attım. Ondan dolayı olur mu bilmiyorum. Ama bana artık garip geliyor.

Ameliyat olmadım hoca botoks denedi şükür işe yaradı. Ara ara kabız olsam da hemoroid çıkmadı tekrar

Evet o doktoru bende duydum yakin zamanda enistemle bende gidecegiz

Siz hacamati nerde yaptridniz acaba birde mesela makat bolgesinde olan sikintilar icin hangi bolgeye yapiliyor hacamat veya sülük.ya benim yuzumde bir damar sıkintisi var tabiki damar ustune yaptrmam ama yakin bilgeye yapsalar o damarin akisini duzeltirlermi acaba

Canim ankaradaki doktoru arastir derim kesin cozum.adam isin ehli. Ben bir yakinimdan duymustum. Yukardaki uye arkadas tam bilgilerini biliyor istersen biraz arastir

Oncelikle gecmis olsun. Bende de aynisi vardi hep. Birgun delircektim evde ne varsa kullandim. Doldurdum afedersin toyltomu kremle. Ama nulivea sanki mucize oldu, bucok kisi bilmiyor. Bu resimdekinin (resim ekte) aynisindan al gece yatmadan tatli kasigi kadar sur oyle birak ceksin. Sabah biseyin kalmicak insallah. Bu kremde bi madde var basuru hemen yok ediyor. Dene goreceksin

Eklentiler

• 105045-original.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 224
Makat çatlağı bende var nasıl uyguladın kan revan içindeyim yine atak geçiriyorum iki gündür
Oncelikle gecmis olsun. Bende de aynisi vardi hep. Birgun delircektim evde ne varsa kullandim. Doldurdum afedersin toyltomu kremle. Ama nulivea sanki mucize oldu, bucok kisi bilmiyor. Bu resimdekinin (resim ekte) aynisindan al gece yatmadan tatli kasigi kadar sur oyle birak ceksin. Sabah biseyin kalmicak insallah. Bu kremde bi madde var basuru hemen yok ediyor. Dene goreceksin

Eklentiler

• 105045-original.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 70
Hergun 5 adet kuru incir ye. Kuranda da geciyor. Ici deki tihumlar suyu cekip diskini yumusak hale getiriyor kayganlastiriyor. Dene bak

Canim ankaradaki doktoru arastir derim kesin cozum.adam isin ehli. Ben bir yakinimdan duymustum. Yukardaki uye arkadas tam bilgilerini biliyor istersen biraz arastir
ben de duymuştum ama adama paragöz diyenler falan da var ortamı temiz değil pek ilgilenmiyor ameliyattan sonra tekrarlıyor çoğunlukta falan diyorlardı o adama ama bakacağım teşekkürler

Hergun 5 adet kuru incir ye. Kuranda da geciyor. Ici deki tihumlar suyu cekip diskini yumusak hale getiriyor kayganlastiriyor. Dene bak
benim sorunum birazda kendimi kasmakla ilgili sanırım ishal olduğumda bile sanki kabızmış hibi parça parça yapıyorum kendimi kasarak

Doğumda anal fissür olmuştum
Çok mükemmel bi genel cerrah buldum ve iyileştim
Halada dua ederim
Özel hastaneler bi halta yaramıyo devlete git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…