- 17 Ağustos 2023
- 194
- 50
- 19
-
- Konu Sahibi caresizlikzor
size de geçmiş olsunSizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun...ben de kronik kabızlık yaşıyorum sanki o kadar alistim ki. Nedendir bilmiyorum bu kabızlık illeti artik çok çoğaldı kime sorsam bağırsaklarından rahatsız. Çok sağlıksız bir nesil yetişiyor gibi. Anneannem de bağırsaklarından dolayı ne işkenceler çekerek 4-5 ay önce vefaat etti. Hatta diyorum ki benim sonumda oyle olacak galiba. Yeşillik bol tüketin kıs geliyor özellikle ıspanak. Baklagiller de çok iyi geliyor kabizlığa. Sabahları ilk su ile başlayın mesela güne diyeceğim ama bunların hepsini de zaten biliyorsunuz dur. Allah şifa versin bütün hastalarayukarıda bir yorumda da yazdigi gibi hemeroid fıtık gibi tekrarlayan birşey inşallah sizde olmaz
evet olabilir o zaman peki bunun kesin çözümü var mı hemoroid gibi tekrarlama riski falan yüksek miBende makat çatlağı vardı çatlakta da meme oluyor çatlayan yer sarkıyor dışa doğru meme yapıyor her tuvaletten sonra şişiyordu o
teşekkürler umarım ameliyat kesin çözüm olur da eski halime dönebilirimGörümcem yıllardır çektiği ağrılardan sonra en son artık ağrılardan ağlıyor duruma geldi. Büyük kabızlık sorunları yaşıyordu ve sürekli kayısılı form çayı filan içiyordu. Dr gittiğinde doktor kendini mahvetmişsin bağırsaklarını mahvetmişsin bu zamana kadar nasıl böyle yaşamışsın demiş. ameliyat oldu. 4-5 ay filan oldu bi sıkıntısı yok. Sana tavsiyem hemen doktora git ve aksatma.
Ben ilk başladığında doktorun verdiği kremleri düzgün kullansaydım geçerdi ama benim kronikleşti naptıysam geçmedi en iyi gelen şey sıcak suya oturmaktı en sonunda ameliyat oldum 3 sene oldu hiç bir şikayetim kalmadıevet olabilir o zaman peki bunun kesin çözümü var mı hemoroid gibi tekrarlama riski falan yüksek mi
Hacamat ve sülük tedavisi çok iyi geliyoryaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
kremler kesin çözüm değil diye biliyorum en ufak hatanda geri çıktığı için falan o şeylerin tamamen yok olmasını tamamen normal olmak istiyorumBen ilk başladığında doktorun verdiği kremleri düzgün kullansaydım geçerdi ama benim kronikleşti naptıysam geçmedi en iyi gelen şey sıcak suya oturmaktı en sonunda ameliyat oldum 3 sene oldu hiç bir şikayetim kalmadı
kesin tedavi lazım bana onlar etkisini falan azaltır sadece yanlış bilmiyorsamHacamat ve sülük tedavisi çok iyi geliyor
Bende hamilelikte oldu aşırı ağrı yapıyordu doğum sonrası sürekli harcamat yaptırmaya başladım ve geçti ayrıca 2 yaşında oğlumda popoda çatlak vardı tuvalet vs tutamıyor kaslar zarar görmüştü ona da hacamat yaptırdım ve ikimizin de problem tamamen geçti şimdi şöyle hacamat vs sülük tedavisinde o bölgeye kan akışı açıldıgı yenilendiği için dokular kendini toparlıyor ve düzeliyor oğlumun kasları 4 gün içinde düzeldi ve kaka tutabildi kanama da yaşamadı sonradan kabız bile olsa olmadı benim hemoroid de hiç tekrar yaşanmadı ablam yapıyor hacamat ı l tavsiye etmişti bir umut denedim iyiki de denemişim diyorumkesin tedavi lazım bana onlar etkisini falan azaltır sadece yanlış bilmiyorsam
teşekkürler deneyeceğimBende hamilelikte oldu aşırı ağrı yapıyordu doğum sonrası sürekli harcamat yaptırmaya başladım ve geçti ayrıca 2 yaşında oğlumda popoda çatlak vardı tuvalet vs tutamıyor kaslar zarar görmüştü ona da hacamat yaptırdım ve ikimizin de problem tamamen geçti şimdi şöyle hacamat vs sülük tedavisinde o bölgeye kan akışı açıldıgı yenilendiği için dokular kendini toparlıyor ve düzeliyor oğlumun kasları 4 gün içinde düzeldi ve kaka tutabildi kanama da yaşamadı sonradan kabız bile olsa olmadı benim hemoroid de hiç tekrar yaşanmadı ablam yapıyor hacamat ı l tavsiye etmişti bir umut denedim iyiki de denemişim diyorum
yaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
İstanbul’da iseniz doktor ve hastane bilgisi verebilirim bu arada özelden.Ben doğum sonrası 1 aydan fazla aşırı kanamalar nedeniyle genel cerrahiye gittim kolonoskopi vb yapıldı ameliyat günü verildi. Bebeğim çok küçük olduğu için bebeğimle beraber hastanede kalabilir miyim ameliyat sonrası deyince doktor kalsan bile anestezi sonrası sağıp dökmelisin emzirme dedi. İstersen geçici olarak botoks yapalım makattan dedi. Allah razı olsun 4 senedir rahatım anında o gün akşam bitti şikayetler kanamalar. Yaklaşık 10 saniye süren bir işlem ama çok çok çok can acıtan bir işlem. Sonuçta en hassas sinir uçların olduğu ve hemoroidden dolayı şişmiş olan yere iğne yapıyor doktor. Ama dediği şu oldu oraya anestezik iğne yapsam yine aynı acıyı çekeceksin sabret 10-15 sn dedi. Hemşire hanım çok yardımcı oldu benim sabit durmam için sağ olsun. Hala hayırla anıyorum ikisini de. Hem bebeğimi emzirmeye devam ettim hem de rahat rahat oturup wc ihtiyacımı giderdim. Önceki bir ay ne krem ne oturma banyosu bana mısın demedi. Kanamalar acıdan bayılacak gibi wc ziyareti. Allahım düşmanıma vermesin
teşekkürlerÇevremde çok fazla hemoroid problemi yaşayan görmedim ancak birkaç tanıdığım ameliyat sonrası problemin çözüldüğünü ifade etti. Tabii tekrarlar mı bilemiyorum. Size şifalar dilerim.
teşekkürler yanıtınız için umarım tekrar oluşmaz ameliyattan sonra falan hiç kabız olmadınız mı hani normal bir insan kabız olunca direkt hemoroid olmaz ya ameliyata rağmen tekrarlar mı diye merak ediyordum bu tarz bir iki kabızlıktan falanBen doğum sonrası 1 aydan fazla aşırı kanamalar nedeniyle genel cerrahiye gittim kolonoskopi vb yapıldı ameliyat günü verildi. Bebeğim çok küçük olduğu için bebeğimle beraber hastanede kalabilir miyim ameliyat sonrası deyince doktor kalsan bile anestezi sonrası sağıp dökmelisin emzirme dedi. İstersen geçici olarak botoks yapalım makattan dedi. Allah razı olsun 4 senedir rahatım anında o gün akşam bitti şikayetler kanamalar. Yaklaşık 10 saniye süren bir işlem ama çok çok çok can acıtan bir işlem. Sonuçta en hassas sinir uçların olduğu ve hemoroidden dolayı şişmiş olan yere iğne yapıyor doktor. Ama dediği şu oldu oraya anestezik iğne yapsam yine aynı acıyı çekeceksin sabret 10-15 sn dedi. Hemşire hanım çok yardımcı oldu benim sabit durmam için sağ olsun. Hala hayırla anıyorum ikisini de. Hem bebeğimi emzirmeye devam ettim hem de rahat rahat oturup wc ihtiyacımı giderdim. Önceki bir ay ne krem ne oturma banyosu bana mısın demedi. Kanamalar acıdan bayılacak gibi wc ziyareti. Allahım düşmanıma vermesin
yozgattayım ama çok tavsiye ediyorsanız oraya da gidebilirimİstanbul’da iseniz doktor ve hastane bilgisi verebilirim bu arada özelden.
sadece merak ettiğim için soruyorum normalde de zararlı bir şey mi analdan yapmakMesajıma neden beğenmedim attılar anlamadım.eee anal seksten de oluyor.yapmayanlar niye üstüne alınıyor ki.o yaşlarda hata yapılabilir uyarmak için yazdım ne var bunda ?
Çok geçmiş olsun. Yakın bı akrabamiz ameliyatını oldu şuan iyiymisyaşım daha küçük sorunlarım bitmiyor 2 hafta sonra muayene için hastaneye gidicem bende hemoroit var ve ben ameliyat vs her şeyi olmaya hazırım yeter ki eski yaşantıma geri dönebileyim normal bir insan gibi olabileyim ameliyattan sonra normalr dönmem mümkün mü? yani yediklerime o kadar da dikkat etmek istemiyorum en ufak kabızda ishalde tekrar sorun yaşayım istemiyorum normal olmak istiyorum ağlamaktan hiçbir şeye odaklanamıyorum lütfen yardım edin
sağ olun yakın zamanda mı oldu ameliyatÇok geçmiş olsun. Yakın bı akrabamiz ameliyatını oldu şuan iyiymis