Hemoroidi Yüzünden Eşimden Tiksinmeye Başladım

vallaha ne desem bılemedım kendımı o kadar kötü hissettim ki.geçenlerde bende bu hastalıga yakalandım ama cok sukur ucuz atlattım.3,5 aylık evlıyım ve ılac tedavısı ıle kurtuldum ben hemoroidden fitil krem falan verdıler...benım canım cok kıymetlıdır hep eşim ilgilendi vallahha burayı okuyunca cok garp oldum acaba bı surelıgıne de olsa ada benden tıksınmısmıdır kı :S

5-6 cm yara gibi birşey var.Ya kıl dönmesi yada hemoroid.
Çünkü hemoridde zarar gören şişen ve genişleyen damarlar makattan dışarı çıkmaya başlar.Ve gittgide orası tıkanır.Kesinlikle tedavi olması gerekiyor.

senın tarıf ettıgıne gore kıl donmesı benım esımde yasamıstı gercekten kokuyor ya hatta esımın kı artık oyle olmustukı adam ustune oturamıyordu patlıyor kanıyordu genel cerraha gıttık on dakıkada aldılar amelıyat kolayda ıoyılesme surecı pek zor benımkı bır hafta yerde kıcı acık bır sekılde yattı ve hergun pansuman edılmesı gerekıyordu allah kolaylık versın

canım senın anlattığın şey kıldönmesine(pilonidal sinüs) benziyor.hemoroid makatta olur.operasyonu 10 dk surmuyor.eğer aldırmazsa allah korusun oluşan iltihap kana bile karışabilir. sırf utandığı için gitmeyip bu yüzden yaşamını yitiren insanlar az değil.unutma ki bu sadece eşinizde yok erkeklerin birçoğunda var.hatta bu kıl dönmesi bayanlarda da oluyor.yani kimse ona gittiğinde aaa kıldönmesi varmış ya da hemoroidi varmış deyip orasına burasına bakmaz.içi rahat olsun.eşinizede bir bilen tanıdığıma sordum erkeklerin birçoğunda oluyormuş,sadece sende olan bir şey değilmş,günde genel cerrahide amelıyathaneye gelen 20 hastanın 10 u kıl donmesı ve hemoroıd yuzundenmiş diye söyleyin.geçmiş olsun

canim bak muakak gitsin eyer seni cocugunu seviyorsa, belki hemorid de degil mantarda degil kil dönmeside degil bunu bilemessiniz. internete cok belirtiler yaziyor ama uysa bile hic biri olmiyabilir.
gecenlerde kardesimdede öyle oldu kasinti tuvalete ciktiginda aciyordu öyle diyordu, doktora gitmek istemedi internetten okudum herhalde hemorid dir dedim krem aldim sürdü, aradan 1 ay gecti hala ayni, gittik doktora 10 dk sürdü utandi cekindi ama cok sükür allahima birsey cikmadi, ayrica doktora kardesime SENDE HEMORID YOK! demis, yani dicegim o ki bilemesin bunu ne oldugunu heleki yara gibi bir sey cikiklik varsa bilmiyorum ,.. goggleye gir bak ne resimler cikiyo feci bir sekilde, bir an önce gitsin doktora.

doktora anlattım bugün 2 kremle 1 antibiyotik verdi koku yaptığına göre apse yapmıştır dedi
yine de geçmezse resmini çekip gösteririm artık

canım dediğin rahatsızlık hemoroit değil anal fistül.makatın üstünde olur yara gibi..bende değil de annemde vardı.tabi annem bağırsak hastalıkları konusunda uzman olduğu için (27 yıldır bağırsak hastası) doktora bile gitmedi.o kokunun nedeni o yara iltihaplanıyor ondan oluyor.5 6 cm dediğine göre baya kokuyordur annem kendi ilaçlarını kullandı ama birisinden duyduğu bi yöntemi denedi bütün iltahap dışarı aktı.hatta o gün ben de ondaydım.''anne s...san daha iyiydi demiştim çok kötü kokmuştu.yöntem ise şu.bildiğin lokumu alıyorsun çatalla yada parmağınla eziyorsun yaranın üstüne koyuyosun.tutsun diye üstüne peçete ile bantlayabiliirsin.taam olarak hatırlamıyorum ne kadar sürede boşalttığını ama iyi koyvermişti he ama doktor yöntemini deneyecem diyorsan için rahat olsun bi akrabam doktorun verrdiği antibiyotik ve merhemle azar azar akıttı iltihabını.keşke 2 yıl bu azabı çekmeseydiniz.çok bilmiş gibi konuştum ama anlattığınıza göre ( makat üstünde olması koku vs.)hastalığı bu..inşallah geçer geçmiş olsun

Akşam eşime sana hayatının en büyük hediyesini aldım dedim :))
Dötüme ilaç mı aldın dedi :))
Kullanmaya başladı ve iyice konuştuk ve ikna ettim sonunda
1Hafta kullanayım geçmezse bakıcaz artık bi dra göstercez dedi
Sonunda inadını kırdı şükür

Ay çok sevindim. Kaç gündür okuyorum konunuzu ama herkes zaten güzel şeyler yazıyor ve benim yazacaklarım da tekrar olacak diye yazmamıştım. Koku filan neyse, rahatsız olmanız da normal de eşler arasında olur geçer; ama, ben daha kötü bir hastalık olmasındna endişelendiğim için doktor fikrine ikna olmasına çok sevindim.

size ve eşinize geçmiş olsun diyorum
umarım eşiniz şifayı bulur ve yaşadığınız problem bir daha tekrarlanmaz

sayfanın başından beri teşhis konulmuş taki sayfanın sonuna kadar
bende şöyle,onda şöyle ,akrabamda şöyle,babamda şöyle,halamda şöylee vs vs vssss

arkadaşlar bir şikayetle ilgili yorum yazılıyor ama size hastalığın teşhisi
sorulmamış ki sayfalar dolusu doktor gibi hasta muayenesi yapılıp durulmuş
herkes sadece kendinin yazdığını zannediyor ama aynı şeyleri okumaktan bu forumda benim gibi
sıkılıp,bunalan eminim ki çok kişi vardır
lütfen tıbbi bilgiye dayanılarak yorum yapılması gereken hastalıklara
teşhis koyup durmayın ilaç ismi yazmayın,formüller vermeyin,tedaviler kişilere özeldir...

Son düzenleme:

çok sevindim..

eşin senin gibi bir eşi olduğu için çok şanslı....

İnşallah sorununuz çözülür. Ama eşinizin sağlığı için de kökten bir çözüm isterseniz ve eğer inadını kırıp doktora gittiğinde hayal kırıklığına uğramasını istemiyorsanız Ankara'da Dr. Mevlüt Topbaş var. (hatta çok affedersiniz g.tçü mevlüt diyorlar) Adamın tedavi edip de iyileştiremediği yok galiba. Sizin eşiniz gibi inat edip gitmeyenler bu adama tedavi olduktan sonra bunca sene nerdeydim diye hayıflanıyormuş. Benim çevremde bi kaç kişi gitti memnun kaldılar. Muayenehanesi arı kovanı gibiymiş. Ankara'da yaşayanlar öyle ya da böyle duymuştur. Ama Türkiye'nin her yerinden hastası varmış. Paylaşayım dedim. Geçmiş olsun.

teyzem hemşire. ona gönderdim bu konunun linkini.

ne basur ne kıl dönmesi büyük ihtimalle fistül dedi. tabi doktora müracaat etmek en doğrusu.

doktorun lakabına gülmekten bi hal oldum

Benim de hemoroid sıkıntım var, doğumdan sonra daha da beter oldu.
Ama anlattıklarınızın hiç biri başıma gelmedi, hemoroidin bu tarz sıkıntılar yarattığını da ilk defa duyuyorum.
Başka bir sıkıntısı olmasın eşinizin. Doktora gitmeye karar verilmiş, geçmiş olsun inş.
Bir de bence eşinizin bu durumunu biraz görmezden gelmekte fayda var, anlattığınız derecede pek hoş bir durum olmayabilir
ama siz taktıkça daha kötü duruyordur muhtemelen, işte tuvalete gittiği zaman çok kötü kokuyor filan yazmışsınız da,
tuvalete gidipte bu durumu yapmayan erkek çok azdır heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…