Hemoroid olup kurtulan varsa yazabilir mi?

Geçmiş olsun bendede vardı hem cam kesiği gibi bir acı hem kanama hem ağrı sislikte oluyordu yirtikta vardı üstelik ben haftanın iki günü açlık otu içiyordum diski ishale donuyordu bol bol ılık suda oturma yaptım ve wc çıkmayacağım süre boyunca zeytinyağ ve kantaron yagini karıştırıp pamuğa bulayıp makata yerleştirdim haftalarca tekrarladım sürekli şuan hiç bir emaresi yok kurtuldum

AA ne güzel. Ne kadar süre devam ettiniz buna

Ben kabızlık ilacı sayesinde kurtuldum,o tıkanmayi da çok sonra iki kez yaşadım ama o da bir daha olmadı, geçmiş olsun

Benim esimdede vardı iyi bir genel cerrah aldı ameliyat oldu .o bölgeyi hep temiz tutmak lazim.cokndikkatbedeceksinz ameliyatbsonrasibve uzun zaman oldu 10 belkide çok şükür bişey kalmadi

Bende kemoterapi ilaclarina bagli olarak oluyor, bir arkadasimin tavsiyesi üzerine pantenol içeren burun spreyi aldım, kendisi kullanmış çok faydası olmuş. Şişlik olunca spreyi direk o bölgeye sıkın . Burun tıkanıklığında şişleri giderici özelliği olduğu için hemoroidlerdede fayda ediyormuş. Allah acil şifalar versin, çeken bilir … bazen kemo ilacına ara vermek durumunda kalıyorum , ve nasıl rahatlıyorum o konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…