- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi mesaleli12
-
Olur aktardan almıştım zaten ilkinde, aynı etkiyi gösterdi ikisi de. İyi haberinizi bekliyorumIsırgan otu taze olmasa olmaz mı
İnsallah ben de alıp deneyecem bilgilendiririmOlur aktardan almıştım zaten ilkinde, aynı etkiyi gösterdi ikisi de. İyi haberinizi bekliyorum
Peki.anneniz kaç yıldır çekiyodu bu hastalığıHer gün sabah aç karnına patlıcan sapı suyu içerek ve makata hint yağı sürerek çözüme ulaştı annem
AA ne güzel. Ne kadar süre devam ettiniz bunaGeçmiş olsun bendede vardı hem cam kesiği gibi bir acı hem kanama hem ağrı sislikte oluyordu yirtikta vardı üstelik ben haftanın iki günü açlık otu içiyordum diski ishale donuyordu bol bol ılık suda oturma yaptım ve wc çıkmayacağım süre boyunca zeytinyağ ve kantaron yagini karıştırıp pamuğa bulayıp makata yerleştirdim haftalarca tekrarladım sürekli şuan hiç bir emaresi yok kurtuldum
Ben kabızlık ilacı sayesinde kurtuldum,o tıkanmayi da çok sonra iki kez yaşadım ama o da bir daha olmadı, geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar. Psikolojim yerle bir. Hemoroidden bir türlü kurtulamadım. Ameliyat da oldum. Fakat tam parça alınmadı sanırım. Makat bölgem şişlikler var. Eskiden kabızdım. Ama onu da düzene soktum. Zeytinyağı ve bazı kürlerle. Ama ona rağmen bıçak kesiyormuş gibi oluyor tuvalette. Makat bölgesinde sanki tıkanıp kalıyor ve karnıma çok kötü ağrı giriyor. Sonrasında da saatlerce ağrı çekiyorum. Bir proktolog doktora görüneceğim pazartesi günü . Çalışan biriyim. 2 haftada ayağa kalkar mıyım. Lütfen ameliyattan başka çare bulan varsa yazabilir mi. Bu arada kantaron yağı kullanıyorum.
Bende çok fenaBen kabızlık ilacı sayesinde kurtuldum,o tıkanmayi da çok sonra iki kez yaşadım ama o da bir daha olmadı, geçmiş olsun
ben aşırı ishalden dolayı hemoroid ve fissür hastası olmuştum hem şişlikler vardı hemde cam çıkarıyordum sanki kesiyordu kanıyordu lazerle ameliyat oldum çok uzun zaman oldu ama en az 10 senesi var... yarım saat sürdü tamamen hemoroidleri de aldılar estetik açıdan hoş durmuyor diye birde nemli bölge orası bakteri olabilir tutmayalım dedi aldı doktorum. 10 gün sonra hiçbirşeyim kalmadı çok ileriydi hemoroidim üstelik ama tekrarlamadı sorun yaşamadım
beslenmenize dikkat etmeniz şart isterseniz başka doktora da görünün
1 ay sürdü çok acılı sancılı geçti ama kurtuldumAA ne güzel. Ne kadar süre devam ettiniz buna
3 tane üst üste normal doğum tetiklemiş 20 yıldır çekiyorduPeki.anneniz kaç yıldır çekiyodu bu hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?