Hemoroid olup kurtulan varsa yazabilir mi?

mesaleli12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
19
7
1
32
Merhaba arkadaşlar. Psikolojim yerle bir. Hemoroidden bir türlü kurtulamadım. Ameliyat da oldum. Fakat tam parça alınmadı sanırım. Makat bölgem şişlikler var. Eskiden kabızdım. Ama onu da düzene soktum. Zeytinyağı ve bazı kürlerle. Ama ona rağmen bıçak kesiyormuş gibi oluyor tuvalette. Makat bölgesinde sanki tıkanıp kalıyor ve karnıma çok kötü ağrı giriyor. Sonrasında da saatlerce ağrı çekiyorum. Bir proktolog doktora görüneceğim pazartesi günü . Çalışan biriyim. 2 haftada ayağa kalkar mıyım. Lütfen ameliyattan başka çare bulan varsa yazabilir mi. Bu arada kantaron yağı kullanıyorum.

ben aşırı ishalden dolayı hemoroid ve fissür hastası olmuştum hem şişlikler vardı hemde cam çıkarıyordum sanki kesiyordu kanıyordu lazerle ameliyat oldum çok uzun zaman oldu ama en az 10 senesi var... yarım saat sürdü tamamen hemoroidleri de aldılar estetik açıdan hoş durmuyor diye birde nemli bölge orası bakteri olabilir tutmayalım dedi aldı doktorum. 10 gün sonra hiçbirşeyim kalmadı çok ileriydi hemoroidim üstelik ama tekrarlamadı sorun yaşamadım

beslenmenize dikkat etmeniz şart isterseniz başka doktora da görünün

Bende 5 ay önce ameliyat oldum sanki sönük bir et parçası kalkış gibi bir çıkıntı var ve afedersiniz biraz katı olsa hemen kanıyor tam diyorum kanama yok rahata erdim iki gün wc ye gitmeyince kan ter içinde kalıyorum korkudan

Doktora kesinlikle gitmelisiniz tam teşhis konulmalı. Hemoroid veya çatlak vs olabilir. Hemoroid için bant ligasyon yöntemi var onu araştırabilirsiniz ameliyat olmadan çözüm sağlıyor

Ben de oldum ama iyileşme olmadı. Geçenlerde acı yedim çok zorlandım lavaboda. Suan ilac da içiyorum yok fayda olmuyor. Pazartesi gideceğim. 2 hafta sonra okulllar tatil oluyor. O ara olmayı düşünüyorum. Yani tabi doktor ameliyat derse. Özellikle tuvalette oturunca dışarı bezelye büyüklüğünde makatı cevrelemis. Kabızım diye üzülürdüm. Kabızlığım geçti suan hemoroidden çekiyorum. Dua ediyorum tuvalete gitmiyim diye

Benim de aynı 3 yıl oldu ameliyat olalı. Doktor bilerek bırakıyormuş onu sözde. Bence siz de bir görünün doktora

Ayrıca hemoroid memeleri birkaç tane. Siz birinden ameliyat olmuşsunuzdur şimdi başkası hortlamıştır
Belki de. İyice kötü oldum. Eğilip bükülürken bile canım yanıyor. Ağrı kesici almasam nasıl olur bilmiyorum özellikle Ramazan’da

Benim de aynı 3 yıl oldu ameliyat olalı. Doktor bilerek bırakıyormuş onu sözde. Bence siz de bir görünün doktora
Bana demişti ki içerde 3 dışarda 4 adet var hepsini aldım dikiş attığı yerde o gevşek çıkıntı oldu makat mukozasını bozmamak için onu bırakmak zorundayım iyice daralır ihtiyacını kolay göremezsin demişti. Lazerle genel ameliyat arasında dağlar kadar fark var biri yakıyor o bölgeyi diğeri kesip alıyor dikişler atılıyor çok acılo bi süreçti günlerce haykıra haykıra ağladım değdi mi emin değilim. çok pişmanım o derece ilerlemeden lazerle yaktırmadığım için

Aynı şeyi bana da söyledi. Daralırdı daha çok ağrı çekerdin demişti. Benimki küçük bir ceviz kadardı. Kendi kendine dışarı çıkıyordu. Onu almıştı. Lavaboda zorlanırdım sonrasında geçer giderdi. Ama suan daha çok ağrı çekiyorum. Tuvalete giresin bir şey yiyesin gelmiyor. Çok kötü bir durum Allah kimseye vermesin

Ozon tedavisini bir araştırın isterseniz ameliyatsız
Onun dışında ilk evre bir tanıdığım ilaçlarını dūzenli kullanarak atlatmıştı

Benimki 4. Evreydi bi tane olsa lazerle aldırcaktım ama benim durumuma lazer olmuyordu çok kötü bir hastalık

Kabızlık için ne yapmıştınız acaba kür olarak.?
6 adet kuru kayısı(suda bekletin yumuşana kadar) 5 adet kuru erik (suda bekletin yumuşayana kadar) 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi üstüne su ekleyin yumuşasın. Bir küçük dilim limon, yarım su bardağından biraz az zeytinyağı, bir tatlı kaşığı keten tohumu, hepsini robottan geçiriyoruzz. Kuru kayısı ve kuru eriğin icine koyduğunuz suyla beraber koyun bu arada. Macun gibi oluyor. Sabah uyanınca aç karna bir kaşık yiyip üstüne iki bardak sıcak su iciyoruz. Eğer fayda etmezse akşam uyumadan önce de yapın bunu. Ben faydasını gördüm. Uyumadan önce bir kaşık zeytinyağı da içiyorum üstüne bir bardak su. Benim kabızlık fena. Hemoroidim olmasına rağmen faydası var bu arada

Kabızlık için ne yapmıştınız acaba kür olarak.?
6 tane gün kurusu, 5 tane kuru erik 3 tane kuru inciri suda kaynatın, yarım su bardağı zeytinyağı ve bir tatlı kaşığı keten tohumununu robottan geçirin bunu bir hafta boyunca deneyin. Faydasını göreceksiniz. Ben kefir probiyotik yoğurt da tüketiyorum

Benim basurlar evladım gibi oldular yıllardır benimleler (ne garip bı kelime oldu)

Her gebelikte üç dort tane çıktı.ameliyati da tekrar eder korkumdan olamadım.
şişlik,sancı ve kanamalı süreçlerde bir ilaç var(isim vermek olmaz sanırım) onu kullaniyorum.sisligi indirmiyor ama oradaki sanciyi şak diye kesiyor.
korkularımı yenersem bende doktor yolunu tutarım birgün
size de geçmiş olsun

Çok sağol. Benim aslında galiba çatlağım davar. Çünkü kanamam da oluyor da. Henüz doktora hiç gidemedim en azindan kabızlığı çözsem iyi olurda. Çok fazla su içebilen biri değilim. Birde senin tariflerini deneyeyim Rabbim hepimize şifa versin

Herkese tavsiyem doktora gitmekten kesinlikle çekinmeyin ve korkmayın çünkü her erteleyişinde tedavi daha da zorlaşıyor olan yine size oluyor kötüleşmesini beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…