- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 27
- Konu Sahibi mesaleli12
-
Ben diyetteyim bir de az yememe rağmen her gün çıkmaya başladım ama tabi ağrım var. Yoğurt kefir eksik etmeyin. Sebze de tüketin. Her öğün mutlaka. İse yarıyor. Yıllarca ilaçlarla tuvalete çıktım. Kabızım diye korktum ama düzenli beslenince kabızlık da bitiyor. Tabi hemoroid ayrı bir şey. Benim de Kanamam oldu bugün Allah herkesin yardımcısı olsun. Hic bir şey yapasım yok inanınÇok sağol. Benim aslında galiba çatlağım davar. Çünkü kanamam da oluyor da. Henüz doktora hiç gidemedimen azindan kabızlığı çözsem iyi olurda. Çok fazla su içebilen biri değilim. Birde senin tariflerini deneyeyim Rabbim hepimize şifa versin
Onu da deneyeceğim mutlakaHer gün sabah aç karnına patlıcan sapı suyu içerek ve makata hint yağı sürerek çözüme ulaştı annem
bence mevzu bu konuda iyi bir doktora gitmekBen de oldum ama iyileşme olmadı. Geçenlerde acı yedim çok zorlandım lavaboda. Suan ilac da içiyorum yok fayda olmuyor. Pazartesi gideceğim. 2 hafta sonra okulllar tatil oluyor. O ara olmayı düşünüyorum. Yani tabi doktor ameliyat derse. Özellikle tuvalette oturunca dışarı bezelye büyüklüğünde makatı cevrelemis. Kabızım diye üzülürdüm. Kabızlığım geçti suan hemoroidden çekiyorum. Dua ediyorum tuvalete gitmiyim diye
Bende lifli besleniyorum i. 1 yıldır bu şekilde beslenmeye dikkat ediyorum ama acı dediğim de aşırı bir acı değildi. Çok zorlandım ama. Proktolog doktora görüneceğim insallah. Sonuçta o alanda çalışan biri. Bakalım ne diyecekbence mevzu bu konuda iyi bir doktora gitmek
birde beslenmeye dikkat etmek şart öyle tetikleyici açılar baharatlılar çok yağlılar artık olmaması lazım doktorum bana beslenme programı bile vermişti size vermedi mi dış kısımdan 2 haftada iyileşir ama içten 2 ayı bulabilir çok iyi beslenmek ve hep kuru temiz tutmak gerek demişti
neresi ağrırsa insanın canı da orada oluyor popoda önemli yani öksürürken bile acır oturmak kalkmak yürümek hep bir eziyete dönüşür en basit şeyler bileBende lifli besleniyorum i. 1 yıldır bu şekilde beslenmeye dikkat ediyorum ama acı dediğim de aşırı bir acı değildi. Çok zorlandım ama. Proktolog doktora görüneceğim insallah. Sonuçta o alanda çalışan biri. Bakalım ne diyecek
Ne ise gidesim ne abdest alasım ne yemek yapasım ne arkadaşlarla dışarı çıkasım var. O derece psikolojim bozuldu yA. Allah kimseye vermesin. Sürekli aklımda. Ameliyat olsam geçer mi darlık yasarsam ne olur. İsim ne olaxak diye diye kafam Allak bullak oldu. Çok sağolunneresi ağrırsa insanın canı da orada oluyor popoda önemli yani öksürürken bile acır oturmak kalkmak yürümek hep bir eziyete dönüşür en basit şeyler bile
şifa diliyorum inşallah kısa zamanda sorun çözülür çok geçmiş olsun
Sülük tedavisi ise yarıyor muKantaron yağı sürün. Afedersiniz o şişen yeri sıkın acıyor ama işe yarıyor. Ve mutlaka sülük tedavisi tavsiye ederim belgeleri olan bi yerde.
ayy bence çok korkunçluKantaron yağı sürün. Afedersiniz o şişen yeri sıkın acıyor ama işe yarıyor. Ve mutlaka sülük tedavisi tavsiye ederim belgeleri olan bi yerde.
Sülük tedavisi ve doğru beslenme ile geçtiğini söyleyenler var.Sülük tedavisi ise yarıyor mu
Evet onu kullanıyordum. Bıraktım bu hale geldim. Artık düzgün beslenmem lazm. Kabızlık çektiğim icin kullandım o tozu. Suan düzenli beslenmeyle kabızlığım çözüldü ama hemoroidim azdıMagnesia calcinee toz ilac var suya karistirilir iciyorsun,ben oturamiyordum acıdan, bu bana iyi geldi
Isırgan otunu Burda taze bulamam da kurusu olur mu . Öyle deneyimBi kere de eşimin köyüne gittik. Orda katı mı yedim ne oldu kabızlık başladı o cam kesiği hissi yine oldu. Eşim hemen gidip ısırgan otu topladı. Orda da o şekilde geçti, İstanbulda da aktardan kurusunu almıştık daha önce. 4 5 liraya baya gelmişti hala da duruyor evdekuru taze fark etmez ama taze toplarken insanın elleri mahvoluyor saatlerce kaşınıyor. Kurusundan bir şey olmuyor. Lapa yapınca o bölgeye de rahatsızlık vermiyor o hale geldikten sonra.
Isırgan otu taze olmasa olmaz mıBenim bekarlığımda hafif rahatsızlığım vardı, hiç etkilemiyordu beni. Hamile kalınca şişlik başladı. Doğumdan sonra o kadar ağrılı acılı günler geçirdim ki. Oturamıyordum,gece sabaha kadar zonklamasından uyuyamıyordum sağa sola dönüyordum, bacaklarımı havaya bile dikiyordum ağrı geçer mi acaba diyedehşet zor günlerdi, bana acayip şifa veren ısırgan otu oldu Allah ın izniyle Biraz bile ağrı geçse yeter diyordum öyle zordu ki. Oradaki çatlağı iyileştirdi,ağrı kalmadı hiç bir şekilde. Isırgan otunu tavaya koyup üzerine çok az su ekleyip 5 6 dakika kavuruyordum lapa haline geliyor, dayanabilecek sıcaklığa gelince o bölgeye tampon yapıyordum. Tamamen acı geçti. Şimdi bi kaç tane şişlik var ona da sülük yapmak istiyorum ve yazın su orucu tutmaya niyetliyim şimdi bebek emzirdiğim için. O şekilde geçeceğini ümit ediyorum. Isırgan otu yapıp fayda görürseniz bana yazar mısınız sonra?
Yani bu eş sevgililer gününde çiçek almasa da oluro cam kesiği hissi yine oldu. Eşim hemen gidip ısırgan otu topladı.
Yani bu eş sevgililer gününde çiçek almasa da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?