- 12 Ocak 2009
- 42
- 0
- 40
arkadaşlar sanırım bendede hemeroid var.makatta elime gelen küçük bir meme ucu gibi birşey vardı tam olarak ne zamandır var bilemiyorumbelki 1 belki 2 senedir.ama hiç bir rahatsızlık ağrı hissetmemiştim.o yüzdende önemsemedim.taaa ki 2 ay önce makattımdan kan geldi ve kabızlık problemleri yaşadım.ama yinede hiç bir ağrım ve rahatsızlık hissim yok.bir an önce doktora gitmeliyim.arkadaşlar hangi bölüme gidiyoruz ve doktor hastanın hikayesini dinledikten sonra nasıl muayene ediyor ayrıntılı yazarsanız çok sevinirim.yani tamamen alt tarafımızdaki çamaşırları çıkarıp sedyeyemi yatıyoruz yoksa yere eğilip mi muayene ediyor merak ediyorum.bayan cerrah bulmakta çok zor olsa gerek
tabiki sağlık herşeyden önemli utansamda mecbur doktora gitcem çünkü ilerde bebek düşünüyorum.Allah herkese şifa versin
mutlaka bir doktora görün.. çünkü benimde senin gibi başladı..sonra dahada kötü oldum.. kan pıhtılaşması olmuş..baya ağrılı ve sancılı oluyor... genel cerraha gittim ben..doktorum erkekti ama hiç unatılacak bişi yok..zatan o an gözün hiçbişiyi görmüyo.. tek amacın o acıdan kurtulmak :) tamamen alt tarafını çıkarmıyorsun.. sadece o bölümü sıyırıyorsun...sedyede secde eder gibi duruyorsun.. doktorda bakıyor..yanında da mutlaka bir hemşire oluyor..yalnız olmuyorsun yani :) benim sorunum büyük olduğu için ameliyatta oldum.. oda şöle... yine alt tarafını tamamen çıkarmıyorsun..en azından ben çıkarmak istemedim :) uyuşturmak için hastalıklı bölgenin bikaç yerine iğne vuruyor..sadece bu noktada acı hissediyorsun.. sonrasında ne olup bittiğini anlamıyorsun.. 5 dk bile sürmedi benim ameliyatım.. sonrasında bir ağrı hissetmedim... 2 hafta önce oldum ameliyat..şükürler olsunkii şimdi iyiyim...:1closedeyes: