- 29 Mart 2020
- 118
- 160
- 53
- 30
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
günde 1 çay kaşığı tüketirseniz kabızlığıda önler ancak ben midem kaldırmadğindan turketemiyorm evet sadece oraya iç ve dış kısma bolca süreceksinzOraya süreceğim di mi, yoksa tüketmem için mi?
Çok teşekkür ederim. İyi ki hakiki zeytinyağım da var. Çok rahatladım..Sizce oruca 2 gün ara versem mi?günde 1 çay kaşığı tüketirseniz kabızlığıda önler ancak ben midem kaldırmadğindan turketemiyorm evet sadece oraya iç ve dış kısma bolca süreceksinz
1 gün ara vern istersnz zeytinyağıyla rahtlaynca devam edersinz sahurdada içebiliyosanz 1 çay kaşığı için çok rahatlayacaksınz ben kremde kullandım ancak en iyi gelen hakiki zytinyağı olduÇok teşekkür ederim. İyi ki hakiki zeytinyağım da var. Çok rahatladım..Sizce oruca 2 gün ara versem mi?
Kussam da içerim şu an, hastaneye gitmeyim de yeter ki. Çok sağolun, Allah razı olsun.1 gün ara vern istersnz zeytinyağıyla rahtlaynca devam edersinz sahurdada içebiliyosanz 1 çay kaşığı için çok rahatlayacaksınz ben kremde kullandım ancak en iyi gelen hakiki zytinyağı oldu
amin cümlemzden Rabbim şifalar versinKussam da içerim şu an, hastaneye gitmeyim de yeter ki. Çok sağolun, Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim, posasız derken sıvı şeyler yani değil mi? Zaten uzun süredir hep yatıyorum evden çıkmadığım ve moralim bozuk olduğu için. Hareketsizim yani.Öncelikle geçmiş olsun malesef söylediğiniz şeyler dış basur semptomları 2 tür basur var iç ve dış basur dışardan ele gelen veya görünene dış basur deniliyor .. kanama / yanma / zonklama / üzerine oturamama hepsini yapar aslında kabızlık o damarların sıkışmasından ötürü olur genelde ve çok oturmak / acı baharat / turşu kesinlikle tetikler genelde ufak anestezi tarzı kremler verirler ama hametol ve Anestol en iyi kremlerdir ve kanamadan ötürür şekerinizde dengesizleşme olabilir aç kalmanız tavsiye etmem ve lütfen bol su ve posasız şeyler yemeye dikkat edin tedavisini olmazsanız ilerlerse sıkıntı yaratabilir lütfen dikkatli olun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?