- 5 Mayıs 2015
- 5.013
- 6.607
- 198
- Konu Sahibi notdefteri2_
-
Bunu en son yapayımHemoroidi olan bi yakınım bunu nasıl söylemem gerekiyor bilmiyorum özür dilerim ama böyle bir durumda o meme gibi olan şeyi geri yerine itmek gerek demişti yani çıkan parçayı yerine itmek anlattım umarım
İsterseniz yapmayın benimkisi bir duyum işe yarıyor ve acımı yok ediyor demişti ve acayip kanaması oluyomuş doktorada gitmiyor kendisiBunu en son yapayım(( off
çok merak ettim bilmiyorum ben o anüsün dışına çıkan meme gibi şey kalın bağırsağın kendisi mi ?Hemoroidi olan bi yakınım bunu nasıl söylemem gerekiyor bilmiyorum özür dilerim ama böyle bir durumda o meme gibi olan şeyi geri yerine itmek gerek demişti yani çıkan parçayı yerine itmek anlattım umarım ve tabiki doktor en iyi çözüm
.çok merak ettim bilmiyorum ben o anüsün dışına çıkan meme gibi şey kalın bağırsağın kendisi mi ?
ben kabızlıktan aşırı ıkınma sonucu bağırsağın dışarı pörtlediğini düşünürdüm hep. öyle değil mi yaniSanmam o meme gibi şeylerin kesin çözümü cerrahi müdahele ama kalın bagırsak deil kan pıhtısı bu hastalık damarlarla ilgili ayrıca bu hastalıgı olan kişinin karacigerinde hemanjimom du adı sanırım ondan da saptandı ikisinin bir baglantısı oldugunu düşündük am vürüsden dolayı erteledik
Yaparken sivilce patlama acısı gibi bir acı oluyor, kan geliyor ama zonklama olmuyor. Hatta bugün kabızlığım geçtiği için rahat çıktım canım yanmadı ama kan yine geldi. Memenin içinden incecik iplik gibi et sarkmış. Kuyruk gibi.Memenin içinden kuyruk çıkmış derken,tam olarak nasıl oluyor.meme mi var yoksa meme içinde ayrı bi meme mi? Çatlak ta olabilir,dışkınızı yaparken cam kesiği tarzında acı ve sonrasında uzun süreli zonklama tarzında ağrı oluyor mu
Aynen ramazanın ilk günü kabız oldum çok ıkındım, afedersiniz damarlarım patlayacacaktı, ondan sonra olduben kabızlıktan aşırı ıkınma sonucu bağırsağın dışarı pörtlediğini düşünürdüm hep. öyle değil mi yani
malesef hemoroid çok iyi bilirim o acıyı zeytin yağı sürün iç kısma ve dışa çok rahatlatıyor geçmiş olsunMerhabalar, geçen hafta afedersiniz kabız olmuştum, kan gelmişti. kabızlığım geçti sayılır ama dışkıyla kan gelmeye devam ediyor. Elimle bugün yoklamak istedim aman tanrımsonra telefonla baktım ve çok değişik memenin içinden kuyruk gibi bir şey çıkmış böyle bir dönemde hastaneye gitmek istemiyorum. O kadar da sağlıklı beslenmeye çalıştım oysa. Hastaneye gitmeden geçer mi? Oruca ara vermem gerekir mi? Oturmakta zorlanıyorum ve onunla mı ilgili bilmiyorum belim de çok ağrıyor (45 gündür 2 kez dışarı çıktım ama 200 m yürümedim )
Sizde de çıkmış mıydı? Şekli bahsettiğim gibi mi? Meme değilde içinden de bir şey et sarkmış.malesef hemoroid çok iyi bilirim o acıyı zeytin yağı sürün iç kısma ve dışa çok rahatlatıyor geçmiş olsun
muhtemelen ikincisini üretmiş bendede hamilelikteçıktı tek rahatlatan zeytinyağı kabız oldumu felaket oluyor o yuzden devamlı zeytin yağı kullanınki afedersinz kolay olur tekrar bi meme ürettmez rahat edersinzSizde de çıkmış mıydı? Şekli bahsettiğim gibi mi? Meme değilde içinden de bir şey et sarkmış.
Oraya süreceğim di mi, yoksa tüketmem için mi?muhtemelen ikincisini üretmiş bendede hamilelikteçıktı tek rahatlatan zeytinyağı kabız oldumu felaket oluyor o yuzden devamlı zeytin yağı kullanınki afedersinz kolay olur tekrar bi meme ürettmez rahat edersinz
Off çok rahatladım. Sağolun. Yarın krem de alayım.Eczaneye sorup bir krem var rektum içine sıkılan o sizi ve kanamanızı rahatlatır maalesef ara ara bende de oluyor.. Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?