Hemeroid midir? Yaşayanlar bakabilir mi?

notdefteri2_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
5.013
6.607
198
Merhabalar, geçen hafta afedersiniz kabız olmuştum, kan gelmişti. kabızlığım geçti sayılır ama dışkıyla kan gelmeye devam ediyor. Elimle bugün yoklamak istedim aman tanrım sonra telefonla baktım ve çok değişik memenin içinden kuyruk gibi bir şey çıkmış böyle bir dönemde hastaneye gitmek istemiyorum. O kadar da sağlıklı beslenmeye çalıştım oysa. Hastaneye gitmeden geçer mi? Oruca ara vermem gerekir mi? Oturmakta zorlanıyorum ve onunla mı ilgili bilmiyorum belim de çok ağrıyor (45 gündür 2 kez dışarı çıktım ama 200 m yürümedim )

Belirtiler hemoroid gibi. Bende yok şükür ama bilirim.Arkadasim aloe vera jeli kullanır çok acisi oldugunda. Yediğin şeylerde tetikliyormus çok acı yememeye çalış. Umarım gecer

Hemoroidi olan bi yakınım bunu nasıl söylemem gerekiyor bilmiyorum özür dilerim ama böyle bir durumda o meme gibi olan şeyi geri yerine itmek gerek demişti yani çıkan parçayı yerine itmek anlattım umarım ve tabiki doktor en iyi çözüm

Gaitada gizli kan testi yaptırın derim
Hastaneye gitmeme konusunu bazen abartıyoruz sürekli kan geliyor diyosunuz ya ciddi bi durumsa?

Memenin içinden kuyruk çıkmış derken,tam olarak nasıl oluyor.meme mi var yoksa meme içinde ayrı bi meme mi? Çatlak ta olabilir,dışkınızı yaparken cam kesiği tarzında acı ve sonrasında uzun süreli zonklama tarzında ağrı oluyor mu

çok merak ettim bilmiyorum ben o anüsün dışına çıkan meme gibi şey kalın bağırsağın kendisi mi ?

ben kabızlıktan aşırı ıkınma sonucu bağırsağın dışarı pörtlediğini düşünürdüm hep. öyle değil mi yani

Yaparken sivilce patlama acısı gibi bir acı oluyor, kan geliyor ama zonklama olmuyor. Hatta bugün kabızlığım geçtiği için rahat çıktım canım yanmadı ama kan yine geldi. Memenin içinden incecik iplik gibi et sarkmış. Kuyruk gibi.

malesef hemoroid çok iyi bilirim o acıyı zeytin yağı sürün iç kısma ve dışa çok rahatlatıyor geçmiş olsun

bol bol su için, hiç ıkınmayın. olabildiğince hareket edin hep oturmayın. uzun süre doktora gitme fırsatınız olmazsa çeşitli fitiller var, işe yarıyor oldukça.

o meme gibi görünen şey şişmiş bir damar, varis olmalı. o yüzden gözaltında da hemoroid kremi kullanıyorlar mesela damarlı görünümü azaltması için.

Eczaneye sorup bir krem var rektum içine sıkılan o sizi ve kanamanızı rahatlatır maalesef ara ara bende de oluyor.. Geçmiş olsun..

Sizde de çıkmış mıydı? Şekli bahsettiğim gibi mi? Meme değilde içinden de bir şey et sarkmış.
muhtemelen ikincisini üretmiş bendede hamilelikteçıktı tek rahatlatan zeytinyağı kabız oldumu felaket oluyor o yuzden devamlı zeytin yağı kullanınki afedersinz kolay olur tekrar bi meme ürettmez rahat edersinz

muhtemelen ikincisini üretmiş bendede hamilelikteçıktı tek rahatlatan zeytinyağı kabız oldumu felaket oluyor o yuzden devamlı zeytin yağı kullanınki afedersinz kolay olur tekrar bi meme ürettmez rahat edersinz
Oraya süreceğim di mi, yoksa tüketmem için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…